Taksista snimkom INTIMNOG ODNOSA ucenjivao LJUBAVNICU iz BEOGRADA: Sliku poslao njenoj ćerki i zapretio da će mužu poslati video

Autor:

Hronika

27.02.2023

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubavnik je od bogate Beograđanke uzeo joj najmanje 20.000 evra i tražio još 25.000. Ona je tada uzela stvar u svoje ruke i slučaj prijavila policiji.

Taksista snimkom INTIMNOG ODNOSA ucenjivao  LJUBAVNICU iz BEOGRADA: Sliku poslao njenoj ćerki i zapretio da će mužu poslati video

Foto: printscreen/youtube.com

 

Ucenjivač M. N. (33) najpre tražio pare na pozajmicu, a kada je žrtva odbila da mu više daje novac, počeo je da joj preti da će eksplicitne snimke poslati njenoj porodici.

Beograđanka (56), uspešna poslovna žena, prijavila je policiji ovog meseca da je bivši ljubavnik M. N. (33) ucenjuje tako što joj traži 25.000 evra da ne bi poslao snimke njihovog seksa njenom suprugu i odrasloj ćerki. U prijavi je oštećena navela da je ljubavnik od nje više puta tražio novac na zajam i da mu je pozajmila više od 20.000 evra od 2021, kada su se upoznali i stupili u tajnu vezu. Osumnjičeni M. N. počeo je da ucenjuje partnerku eksplicitnim snimcima kada mu prvi put nije dala pozajmicu.

Oštećena je za Srpski telegraf potvrdila da je prijavila bivšeg ljubavnika policiji, te da je uhvaćen na delu i lišen slobode u kafe-restoranu na Vračaru kada mu je dala kovertu s obeleženim novčanicama u iznosu od 7.600 dolara.

- Prošla sam agoniju jer me naivnost mnogo koštala. Mnogo hrabrosti mi je trebalo da prijavim čoveka s kojim sam stupila u emotivnu vezu usled slabosti. Upoznali smo se pre dve godine, kada sam koristila njegove usluge prevoza. On je iskoristio moju iskrenost i približio mi se s namerom da me finansijski iskoristi. U početku mi je tražio manje pozajmice, tvrdeći da je trenutno u finansijskoj krizi. Davala sam mu novac na reč, a kada mi je zatražio 9.800 evra, rešila sam da sačinimo ugovor o pozajmici, on je pristao na to i potpisao je da je uzeo novac od mene. Uzeo je od mene ukupno oko 20.000 evra - ispričala je oštećena za Srpski telegraf.

Ona dalje tvrdi da je njen bivši ljubavnik, inače 23 godine mlađi, uprkos tome što nije vraćao ni ranije pozajmice, nastavio da traži još novca, a onda počeo i da je ucenjuje snimkom njihovog seksualnog odnosa.

- Prošle godine mi je tražio 700 evra i, pošto mu nisam dala, krenuo je pakao za mene. Počele su ucene, zbog kojih nisam mogla ni da spavam ni da radim niti normalno da funkcionišem. Tražio je od mene 8.000 evra i poslao mi je snimak našeg intimnog odnosa, preteći mi da će ga poslati mom mužu ukoliko mu ne dam novac. Iz straha sam mu dala pare, a on je preda mnom izbrisao snimak našeg odnosa iz telefona - svedoči oštećena i pojašnjava da joj je ovog meseca M. N. na adresu firme prvo poslao slike njihovog odnosa, a onda joj zapretio da će ih poslati njenom mužu i ćerki.

Ona je tada otišla u policiju i sve prijavila, te je u dogovoru s inspektorom napravila klopku za bivšeg ljubavnika.

- Iste večeri mi je napisao poruku da je moja ćerka dobila sliku, a da će moj muž sutra dobiti snimak, tada sam prijavila slučaj policiji i u dogovoru s njima zakazala sastanak s njim u kafiću gde sam mu predala 7.600 dolara umesto 25.000 evra, koliko mi je tražio. Kamere su sve zabeležile, a policija ga je uhapsila i o svemu obavestila tužilaštvo - zaključila je oštećena.

 Policija je uhapsila ucenjivača prilikom primopredaje novca u jednom kafiću

Tri devojke naplatile odnos s biznismenom

Beogradska policija je pre više od pet godina uhapsila tri devojke iz Novog Sada zbog sumnje da su ucenom seksualnim snimcima iznudile oko 30.000 evra od jednog muškarca. T. C. (23), I. K. (28) i J. R. (24) lišene su slobode prilikom primopredaje 5.000 evra u jednom restoranu u Beogradu, gde su taj iznos uzele od muškarca s kojim su bile intimne. One su odgovarale za ucenu pošto su, prema optužbi, u dužem vremenskom periodu ucenjivale oštećenog snimkom seksualnog odnosa, preteći da će ga objaviti javno ili dostaviti njegovoj porodici.

Ljubavniku preti osam godina zatvora

Beogradski advokat Boško Žurić pojašnjava za Srpski telegraf da visina kazne za krivično delo ucena zavisi od iznosa pribavljene protivpravne imovinske koristi učinjene delom, te da je u ovom slučaju, gde se radi o 800.000 dinara, zaprećena kazna od jedne godine do osam godina zatvora. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading