EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE HOROR ZGRADE NA VRAČARU! ČOVEK KOJI JE OTKRIO LEŠEVE: Našao sam telo pored kreveta , moguće i da je žena

Autor:

Hronika

14.02.2023

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko M. iz Padinske skele tražio mesto da prenoći pa naišao na užas, a za Republiku svedoči o tome kako je sve izgledalo i otkriva ko je pronašao drugi skelet u kupatilu.

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE HOROR ZGRADE NA VRAČARU! ČOVEK KOJI JE OTKRIO LEŠEVE: Našao sam telo pored kreveta , moguće i da je žena

Foto: Republika.rs

Tragom vesti da su u zapuštenoj kući u Beogradskoj ulici, u centru Beograda, sinoć  pronađena dva skeleta, ekipa Republike otišla je na lice mesta i tamo smo zatekli čoveka koji je ih je pronašao i o tome obavestio policiju. 

Foto: Republika.rs

Željko M.

 

- U šoku sam, skroz sam se izgubio kada sam sinoć sa šurakom i njegovim sinom svratio u ovu kuću u potrazi za konačištem. Znate, mi lutamo i tražimo po konatama hranu, odeću i nameštaj. Teško živimo pa se tako snalazimo. Nemamo stalne poslove, ni krov nad glavom, mučimo se sa decom. Ja ih imam troje. Osmotrili smo situaciju i videli smo da bi smo mogli tu da se sklonimo sa ulice i hladnoće iako u kući nema struje. Prvo smo ušli u jednu sobu i seli na krevet kada smo odlučili da tu prespavamo, a onda sam ja otišao u drugu prostoriju ostavivši šuraka i dete da prespavaju na krevetu na kom smo posedeli. Telefonom sam osvetlio sobu da vidim kakav je krevet i kako uopšte izgleda soba i pored kreveta sam video mrtvaka. Raspasnuto telo koje je sigurno tu bilo sedam ili osam godina. Tako su rekli iz policije dok su vršili uviđaj. Mi smo ih pozvali. Valjda oni znaju kako izgledaju mrtvaci posle toliko godina -  kazao je Željko za Republiku. 

- Drugi skelet je pronašla policija pregledom čitave kuće, on je bio obešen  u kadi. Policija je uradila šta treba i skelete su odvezli da ih analiziraju i utvrde ko su ti umrli ljudi. Našli su i neke porodične fotografije i njih su odeneli. Kuća je puna slika golih žena pa je moguće da su beskućnici u ovoj kući provodili vreme i d aje jedan od njih umro prirodnom smrću od glasi, a drugi se obesio - ispričao je Željko. 

Ističe da je vrlo moguće da su skeleti muža i žene koji su živeli u toj kući, ali napominje da je moguće i da su skeleti nekih beskućnika koji su se tu naselili vdevši da niko tu ne stanuje. 

Zvanično, Više javno tužilaštvo u Beogradu intezivno radi na identifikaciji tela i rasvetljavanju svih okolnosti smrti. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading