GRAĐANI SRBIJE U ŠOKU! SNIMAK MASOVNE TUČE IZ TUTINA SVE RAZBESNEO: Sedam osoba se krvnički bije u po bela dana nasred šetališta - ima povređenih (VIDEO)

Autor:

Hronika

19.01.2023

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je brzo reagovala i izašla na lice mesta i sprečila veće posledice masovne tuče u Tutinu.

GRAĐANI SRBIJE U ŠOKU! SNIMAK MASOVNE TUČE IZ TUTINA SVE RAZBESNEO: Sedam osoba se krvnički bije u po bela dana nasred šetališta - ima povređenih (VIDEO)

Foto: Facebook/Tutin danas

Masovna tuča u Tutinu

U Tutinu se krajem decembra dogodila masovna tuča u kojoj je povređeno više osoba. Snimak koji prikazuje opšti haos širi se društvenim mrežama, a građani su u šoku.

Naime, na gradskom šetalištu u Tutinu, u blizini pošte, 23. decembra je oko 14.30 časova došlo do masovne tuče u kojoj je učestvovalo sedam lica. Kako je tada izvestila ekipa Pešter televizije, došlo je do lakših telesnih povreda kod više osoba.

Policija je brzo reagovala i izašla na lice mesta i sprečila veće posledice.

Prekršajni sud u Novom Pazaru je učesnicima tuče izrekao zatvorske kazne u trajanju od 30 dana

U ovoj jezivoj masovnoj tuči učestvovalo je sedam lica, od kojih je četri lica privela policija i protiv njih je pokrenut postupak.

Društvenim mrežama kruži snimak stavičnog obračuna, a ljudi su zgroženi. Građani Tutina se pitaju šta se to događa u njihovom gradu.

 

 

Ono što je zabrinjavajuće je da je ovo samo jedna u nizu masovnih tuča koje su se dogodile u ovom delu u Srbiji. Obračuni su se nastavili i pred novogodišnje praznike, pa i u noći Nove godine u Novom Pazaru.

Da podsetimo, u Novom Pazaru 4. januara je izbila masovna tuča ispred jednog kafića.

Incident se dogodio u Ulici Stevana Nemanje, a prema prvim saznanjima tuča je izbila između grupe mladića ispred ugostiteljskog objekta.

Ovo je druga tuča koja se dogodila u ovoj ulici od početka nove godine. U jednom poznatom novopazarskom lokalu koji se nalazi u centralnoj ulici ovog grada tokom novogodišnje noći došlo je do žestokog obračuna. Više muškaraca se sukobilo, ali se, za sada, ne zna tačan razlog. Nakon toga se tuča preselila ispred lokala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading