KRISTINU SRBIJA NIKADA NIJE PREBOLELA: Radnik sa Karaburme izbegao metak u glavu, a mlada studentkinja nije bila te sreće

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka je ubijena 25. maja 2017. godine.

KRISTINU SRBIJA NIKADA NIJE PREBOLELA: Radnik sa Karaburme izbegao metak u glavu, a mlada studentkinja nije bila te sreće

Foto: Facebook/Printscreen

Stravična pljačka osuđivanog ubice na benzinskoj pumpi u Mirijevskom bulevaru podsetila je javnost na tragediju koja nije mogla da bude sprečena 2017. kada je u istoj situaciji usmrćena Kristina Kaplanović (20).

Miroslav Mirošević opljačkao je sinoć oko 21 sat benzinsku pumpu u Ulici Mirijevski bulevar, tako što je mladom radniku uperio pištolj marke "M70" u glavu i naterao ga da mu preda pazar od 4.000 dinara. Miroslav je nakon pljačke na Karaburmi likvidiran u policijskoj poteri jer je uperio pištolj u policajce. Ovaj razbojnik je 1996. godine već osuđen na 14 godina zatvora zbog razbojničkog ubistva i pravim čudom je takva situacija izbegnuta u ponedeljak uveče. 

Mlada Kristina Kaplanović iz sela Vilovi nije bila te sreće. Njen život je okončan 25. maja 2017. dok je obavljala svoj posao na benzinskoj pumpi u beogradskom naselju Veliki Mokri Lug. 

Republika

Foto: Blic, Facebook/Printscreen

Kristina Kaplanović i Miloš Srebrić

 

Kobne večeri Kristina je u smeni bila sa dvojicom kolega. U jednom trenutku, iz šumarka koji se nalazi iza pumpe, pojavio se Miloš Srebrić, zvani Flekica, i uperio pištolj u devojku i u njene kolege, koji su bili na pauzi i stajali su ispred stanice. Preteći pištoljem, naredio im je da uđu unutra i predaju mu novac. Radnici su ga poslušali, ali je razbojnik počeo da udara radnike rukom u rame i da vitla pištoljem, koji je iznenada opalio.

Metak je završio u glavi nesrećne devojke. Pljačkaš je pobegao bez plena, dok se u kasi nalazilo svega 10.000 dinara. Kristina je u teškom stanju odmah prebačena u Urgentni centar, ali je nakon četvorodnevne borbe lekara preminula.

Nesrećna devojka došla je u Beograd iz Vilova, kod Nove Varoši, da studira, a posao na pumpi je našla da bi mogla da plaća školovanje. Stanovala je kod tetke, i spremala prijemni za fakultet.

Srebrić je 2021. godine osuđen zbog stravičnog zločina na 30 godina zatvora, ali je ta presuda poništena u novembru prošle godine i naloženo je novo suđenje zbog prikupljanja novih dokaza.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading