GDE JE JETMIR GOČAJ? Ako se sklonio OVDE, male su šanse da će ikada biti kažnjen

Autor:

Hronika

16.01.2023

21:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od petka nije poznato gde je Jetmir Gočaj, osumnjičeni za ubistvo studentkinje Ivane Krivokapić (26).

GDE JE JETMIR GOČAJ?  Ako se sklonio OVDE, male su šanse da će ikada biti kažnjen

Foto: Printscreen/Facebook

Jetmir G. je osumnjičen da je ubio Ivanu Krivokapić

Prema nekim nezvaničnim informacijama, on je nakon zločina pobegao u Crnu Goru odakle je rodom, ali to još uvek nije potvrđeno.

Odmah po početku istrage smrti studentkinje Ivane Krivokapić, kako saznaje Blic, policija je nezvaničnim kanalima obavestila kolege u Crnoj Gori da se Jetmir Gočaj nalazio na teritoriji Crne Gore, međutim za sada nema potvrde da su crnogorski policajci do izdavanja poternice Jetmira "držali na oku".

Da je Jetmir autobusom otišao odmah nakon zločina za Crnu Goru, istražitelji su došli na osnovu objava koje je osumnjičeni kačio na društvenim mrežama, međutim ove sumnje ne moraju da budu tačne, te je Jetmir za sve ovo vreme (od ubistva je prošlo 24 dana) mogao da pobegne na bilo koji kraj sveta, jer do danas za njim nije bila raspisana nikakva poternica i niko ga zvanično nije potraživao.

Jetmir je rodom iz Vuthaja, opština Plav u Crnoj Gori koja se nalazi u podnožju Prokletija, na samoj granici sa Albanijom, te je Jetmir vrlo lako, s obzirom na to da godinama unazad planinari i organizuje planinarenje na Prokletijama, mogao da pređe u Albaniju i tamo nađe skrovište.

- Kada su u pitanju planine, pogotovo Prokletije granice ne postoje, te onaj koji se popne na vrh i spusti na drugu stranu planine vrlo lako može da uđe u drugu zemlju - kaže izvor "Blica".

Takođe, postoji mogućnost i da se Jetmir krije i u planinama, jer je on navikao da provodi vreme u šumama, pećinama i kampovanju na Prokletijama. On, kako smo ranije pisali, ali i šta kažu ljudi koji ga poznaju, Prokletije zna "kao svoj džep" te nije isključeno da se negde na ovoj planini krije.

Republika

Foto: Printscreen/Facebook

Ivana Krivokapić

 

Iz tog razloga policiji će najviše pomoći njegov telefon, ali i društvene mreže na kojima je osumnjičeni za stravično ubistvo veoma aktivan.

On je od Ivaninog ubistva više puta tokom dana objavljivao niz poruka, ali i nije se libio da odgovara na poruke koje su mu slali novinari i drugi ljudi.

Takođe, ključnu ulogu u hapšenju Jetmira imaće i crnogorska policija koja ako ga je "držala na oku" vrlo brzo i lako može da ga privede.

- Međutim, ako je pobegao za Albaniju ili Kosovo šanse da Jetmir bude priveden su jako male - kaže izvor Blica.

Podsetimo, Ivana Krivokapić (26) ubijena je u stanu na Zvezdari krajem decembra u periodu između 00.37 i 5.30 ujutru, utvrđeno je istragom. Kako se sumnja, nju je ugušio njen dečko Jetmir Gočaj zbog ljubomore.

Republika

Foto: Printscreen/Facebook

Ivana i Jetmir

 

Kako se navodi iz Višeg javnog tužilaštva, Jetmir je u Ivaninom stanu boravio čak 12 dana pre nego što ju je ubio. Kobnog dana, kako se sumnja, došlo je do svađe između njih dvoje, a potom joj je rukama stezao usta i nos dok nije izdahnula.

Kada je preminula on je zaključao stan i ključ poneo sa sobom. Sumnja se da je istog dana autobusom napustio teritoriju Srbije - navode iz Tužilaštva.

Telo ubijene studentkinje Ivane Krivokapić, pronašla su braća 24. decembra. Kako im se nije javljala na telefon, oni su došli do njenog stana, videli njeno telo na krevetu kroz prozor, a gazdarica stana im je otključala stan.

Njeno telo je ležalo na krevetu, bila je otkopčanih pantalona i podignute bluze.

Ugledali su modrice po vratu, a imala je i povrede usne, oka, ali i prstiju na šaci i podlaktice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
23

19.01.2023 13:14

o cemu bre vi govorite???ako je covek ubica drzava treba da trazi i nadje pocinioca i tacka!!!pa bio on na prokletijama himalajima ili ko zna gde vec