OD ĐAKA GENERACIJE DO UBICE: Životna priča razbojnika koga je sinoć likvidirala policija na Karaburmi, poznanici u šoku! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Hronika

17.01.2023

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do kobnog incidenta došlo je sinoć, oko 21.35 časova, u ulici Salvadora Aljendea na Karaburmi.

OD ĐAKA GENERACIJE DO UBICE: Životna priča razbojnika koga je sinoć likvidirala policija na Karaburmi, poznanici u šoku! (FOTO, VIDEO)

Foto: ST/N. Pancic

Miroslav M. (64) ubijen je sinoć nakon policijske potere na Karaburmi nakon što je sa obližnje benzinske stanice ukrao 5.000 dinara.

Pucnjava se dogodila u Ulici Salvadora Aljendea na Karaburmi, sinoć oko 21.35 časova.

Pljačkaš je pobegao, a nakon što ga je policija identifikovala on je podigao pištolj i uperio u policajce uz rečenicu: "Šta ćemo sad?", nakon čega je u njega ispaljeno tri hica, te je usmrćen na licu mesta.

Za nastradalog Miroslava M. iz njegovog rodnog mesta Feketića imaju samo lepe reči. Kako nam je rekao Miroslavljev školski drug Mirko, on ga ne poznaje iz priče u kojoj se našao nastradali muškarac.

- On je bio moj školski drug, uvek je bio odmeren. Bio je đak generacije, veoma pametan i proračunat. Bavio se sportom i karateom, bio je sportski tip. On se odavno odselio odavde, njegovi roditelji su odavde, mislim da je živeo u Pančevu.

Kako kaže Mirko, on je čuo da Miroslav ima iza sebe ubistvo, ali da ne zna šta se dogodilo i kada je to bilo. On je dodao da odavno nije dolazio u svoje rodno mesto, a da tu ima kuću koja mu je ostala od roditelja.

- Miroslav nema dece, on ovde ima porodičnu kuću, u koju ne dolazi već duže vreme. Poslednji put sam ga video pre jedno tri godine, kada je svratio do radnje u kojoj radim da me pozdravi. Ponašao se sasvim korektno, nikada ne bi ni pomislio da u njemu ima bilo šta nasilničko. Nikada niko ne bi ni pomislio da takav čovek može da naudi nekome, a kamoli da nekoga ubije - rekao je za Republiku Miroslavljev školski drug Mirko.

Snaja ubijenog Miroslava kaže da ga nije poznavala jer ne živi u njihovom mestu, ali da je čula dosta lepih priča o njemu.

- Miroslav je prema priči ljudi koji su ga poznavali bio veoma pametan čovek. Završio je Ekonomski fakultet u Subotici. U ranoj mladosti bio je veoma ozbiljan, nikada nije imao bilo kakve ispade, ali sve se promenilo u jednom trenutku kada je krenuo nekom čudnom putanjom, počeo je sa prestupima. Šta da kažem - priča nam snajka ubijenog Miroslava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
zoki

17.01.2023 15:31

Eeeeeee policijo ubili ste coveka zbog 5 hiljada dinara a kriminalci i dileri vam setaju gradom sa ounim torbicama para...

ZAvram

17.01.2023 23:38

@zoki - @zoki! Сматраш, имењаче, да треба да допустимо криминалцима да нам убијају полицајце као глинене голубове? Или да они скрштених руку сачекају да преступници повуку први и усмрте их?