KRVAV DOČEK SRPSKE NOVE GODINE: Krvavi pir počeo tri sata iza ponoći! Četvorica ubijena, troje povređeno u kafiću na Vidikovcu (VIDEO)

Autor:

Hronika

12.01.2023

22:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rešetao, pa overio četvoricu.

KRVAV DOČEK SRPSKE NOVE GODINE: Krvavi pir počeo tri sata iza ponoći! Četvorica ubijena, troje povređeno u kafiću na Vidikovcu (VIDEO)

Foto: Printscreen YT/Rudar 7

Jedan od najkrvavijih dočeka Srpske nove godine dogodio se, sada već daleke 1997. godine u kafiću "Antika" na Vidikovcu. 

Tom prilikom uBijena su četiri muškarca, dok su tri osobe ranjene.

U kafiću je u tom momentu bilo 10 osoba.

Krvavi pir počeo je u 3.15 sati iza ponoći.

Rafali su sasuti u goste iz automatske puške, kroz staklo lokala.

Likvidator je potom ušao u kafić i overio ih iz pištolja, prenosi Kurir.

 

 

Ubijeni su Srđan Jakšić (24), Miloš Stanković (24), Mile Stanić (19) i Aleksandar Matović (31). Ranjeni su Milan Pavlović, Marijana Mitrović i Sanja Vuković.

Tri osobe su pukom srećom prošle bez povreda.

Počinilac nikada nije identifikovan, a pričalo je da je ubistva naručio Zoran Uskoković Skole koji je ubijen tri godine kasnije.

On je životom platio to što su ga "Zemunci" označili organizatorom ubistva Željka Ražnatovića Arkana 15. januara 2000. u hotelu "Interkontinental".

Skole je ubijen 27. aprila 2000. u vatrenom okršaju u beogradskom naselju Vidikovac. Sa njim je poginuo i njegov telohranitelj, policajac Miloš Stevanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading