NIJE NI ČUDO ŠTO JE MUŽ ISKASAPIO: Srbin ostavio monstruozan komentar ispod snimka Ane Volš! REAGOVALA I POZNATA PEVAČICA

Autor:

Hronika

12.01.2023

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na video snimku koji je objavio najbolji prijatelj nestale Ane Volš osvanuo je komentar na srpskom, koji je zgrozio mnoge.

NIJE NI ČUDO ŠTO JE MUŽ ISKASAPIO: Srbin ostavio monstruozan komentar ispod snimka Ane Volš! REAGOVALA I POZNATA PEVAČICA

Foto: Instagram/Printscreen

(RNa video snimku koji je objavio najbolji prijatelj nestale Ane Volš osvanuo je komentar na srpskom, koji je zgrozio mnoge.

Njen prijatelj je objavio snimak na kom se Ana i on gađaju jastucima.

Republika

Foto: Printskrin/Instagram/Anawolshe

Ana Volš, Instagram

 

- Pored muža, ona se igra sa Abdulom, nije ni čudo što je muž iskasapio - stoji u komentaru, na koji je reagovao i Anin prijatelj.

- Bolesna si osoba što postavljaš takva pitanja. Moja najbolja prijateljica, majka 3 dečaka, nestala je a ti to pitaš, želim ti mir - odgovorio je Anin prijatelj, koga je navedeni profil ranije pitao "da li je opštio sa Anom".

 

 

- Imaš li sestru, ženu, nekog, kako možeš da to pitaš - komentarisao je dalje jedan od korisnika.

Svoj komentar dala je i pevačica Angelina:

- Tebe treba zatvoriti odmah, jer si ti ovim komentarima objasnio da si sledeći koji bi mogao da naudi nekome. Bolesniku!

Da podsetimo, Ana Volš, rođena Beograđanka koja živi u Americi nestala je 1. januara 2023. godine, a njen suprug je uhapšen zbog optužbi da je navodio istražitelje na pogrešan trag.

Istražitelji sumnjaju da je Brajan Volš, svoju suprugu Beograđanku Anu usmrtio u njihovoj kući u Kohasetu, a potom "kupio" tri dana da zavara tragove zločina.

(Republika/Kurir)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

 

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading