NA DEPONIJI PRONAĐENI KRUNSKI DOKAZI U SLUČAJU NESTANKA ANE VOLŠ?! Veruje se da OVO ukazuje na zločin!

Autor:

Hronika

10.01.2023

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je detaljno pregledala lokalnu deponiju.

NA DEPONIJI PRONAĐENI KRUNSKI DOKAZI U SLUČAJU NESTANKA ANE VOLŠ?! Veruje se da OVO ukazuje na zločin!

Foto: Instagram/Twitter/Printscreen

Policija koja je celu noć pretresala smetlište nedaleko od kuće nestale Ane Volš pronašla je nekoliko kesa sa smećem pune krvi! Pronađene su i sekira, testera, tepih i iskorišćena sredstva za čišćenje a kojima je, sumnja se, neko pokušao da ukloni dokaze zločina.

Predstavnici policije cele noći pretresali su i češljali deponiju Pibodi koje se nalazi u blizini kuće Volšovih u Kohasetu.

 

Tokom dana policija je u zaštitnim odelima i sa psima pretraživala teren kako bi pronašli dokaze. Ana Volš (39) poslednji put je viđena živa 1. januara posle novogodišnje večere u svojoj kući u Kohasetu sa suprugom i prijateljem.

Suprug, Brajan Volš, trenutno je u pritvoru uz kauciju od 500.000 dolara pod optužbom da je obmanuo istražitelje u slučaju. On se izjasnio da nije kriv na suđenju u ponedeljak u Okružnom sudu Kvinsi.

Tužioci su rekli da je krvav nož pronađen u porodičnom podrumu i da je Brajan Volš navodno kupio 450 dolara u sredstvima za čišćenje nakon njenog nestanka.

Tužioci su rekli da je Ana Volš poslednji put viđena kako izlazi iz kuće oko 4 sata ujutro 1. januara da bi se odvezla do aerodroma Logan u Bostonu na let do nacionalnog aerodroma Regan u Vašingtonu. Tokom suđenja u ponedeljak, rečeno je i da nikada nije stigla do aerodroma.

Mobilni telefon Ane Volš je pingovao u delu kuće 1. i 2. januara, saopštila je policija.

Njihova tri maloletna sina u hraniteljskoj su porodici dok se potraga za njihovom majkom nastavlja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading