SRBIN POSLE DOČEKA NOVE GODINE OTIŠAO DA PLANINARI, PA NESTAO: Detalji smrti muškarca iz Trstenika u Bugarskoj - pored njega pronađeno još jedno telo!

Autor:

Hronika

03.01.2023

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo je pronađeno u blizini vrha planine Vihren, a pored njega još jedan mrtav čovek.

SRBIN POSLE DOČEKA NOVE GODINE OTIŠAO DA PLANINARI, PA NESTAO: Detalji smrti muškarca iz Trstenika u Bugarskoj - pored njega pronađeno još jedno telo!

Foto: Lubomir Benkovsky/Bulphoto Agency via AP

Bugarska policija na terenu

Državljanin Srbije (55) pronađen je mrtav u Pirinu u jugozapadnoj Bugarskoj, saopštila je u utorak Regionalna uprava Ministarstva unutrašnjih poslova Blagoevgrada.

Telo je primećeno dok su spasioci tragali za 69-godišnjim Bugarinom u blizini vrha Vihren.

Akcija traganja i spasavanja počela je 27. decembra po dojavi o nestanku bugarskog turiste u blizini vrha Vihren.

Spasioci iz Banskog, Sandanskog, Razloga i Blagoevgrada oko nedelju dana su pokušavali da pronađu nestalog turistu. Koristili su dron da pregledaju delove padine.

Dron je tada uočio telo turiste, prenose bugarski mediji. Pored njega spasioci su pronašli još jednog mrtvog muškarca, rekla je posada iz Banskog za BTA.

Dva tela su spuštena sa planine u ponedeljak kasno uveče. Policija u utorak identifikovala drugo telo kao državljanina Srbije (55).

Srpski turista Novu godinu je dočekao u porodičnom hotelu u okolini i 1. januara otišao je na planinarenje na vrh Vihren na planini Pirin.

Beogradski mediji pišu da se radi o državljaninu Srbije D.G. (55), poreklom iz Trstenika.

Za sada nije poznat uzrok smrti, dok mediji prenose da je telo, prema prvim saznanjima, bukvalno izlomljeno i ispituje se da li je u pitanju samoubistvo ili nesrećni slučaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading