IZAŠAO IZ KAMIONA I POKUŠAO DA SE SPASE?! Poznato ko je čovek čije je telo pronađeno kod pruge u Pirotu!

Autor:

Hronika

26.12.2022

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Leš je pronašao novinar lokalnog portala Pirot Plus.

IZAŠAO IZ KAMIONA I POKUŠAO DA SE SPASE?! Poznato ko je čovek čije je telo pronađeno kod pruge u Pirotu!

Foto: Instagram-192

Telo muškarca koje je pronađeno u Pirotu pored pruge ispod nadvožnjaka, je identifikovano i kako Blic saznaje u pitanju je turski državljanin, vozač kamiona.

Sumnja se da je sinoć kasno uveče u trenutku prevrtanja cisterne, nesrećni vozač izašao iz kamiona i pokušao da se spase.

Njegovo telo nađeno je ispod nadvožnjaka, a pošto je bio mrkli mrak ne zna se da li je čovek pao ili skočio u pokušaju da beži.

Obdukcija ce pokazati šta je uzrok smrti Turčina, trovanje i posledice pada.

Podsetimo, u neposrednoj blizini mesta gde je sinoć iscureo amonijak iz vagona koji su se prevrtnuli na pruzi Niš-Dimitrovgrad kod Pirota, usled čega je došlo do curenja i isparavanja amonijaka, pronađeno je telo čoveka.

Telo je rano jutros pronašao Nenad Paunović, vlasnik i novinar lokalnog portala Pirot Plus, koji je uspeo da dođe maltene samog mesta ove nesreće. Kako je napisao, on je odmah o tome obavestio i Hitnu pomoć i Prijemno odeljenje i pokušao da dođe do ostalih nadležnih službi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading