Svako se plašio da odbije zadatak Belivuka i Miljkovića: LAKO SE GUBIO ŽIVOT ZBOG NEPOSLUŠNOSTI!

Autor:

Hronika

01.12.2022

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srđan Lalić svedok saradnik u Belivukovom predmetu nastavlja sa svedočenjem o zločinima kriminalnog klana Belivuk-Miljković.

Svako se plašio da odbije zadatak Belivuka i Miljkovića: LAKO SE GUBIO ŽIVOT ZBOG NEPOSLUŠNOSTI!

Foto: ST/V. LUKIĆ, Pritnscreen TV Pink, E-stock, Tanjug

Srđan Lalić o Belivuku i Miljkoviću

Posle sudije, pitanja za svedoka okrivljenog Srđana Lalića počela je da postavlja Vesna Golubović, advokatica udovice Gorana Veličkovića, najhrabrije žrtve klana Belivuk. 

Gospodine Laliću govorili ste o hijerarhiji u grupi , ali da li su vama davali naloge i zadatke -pitala je Golubović, a Lalić odgovara:

- Promišljao sam kad sam prvi put dobio zadatak i znao sam da nije dobro da negodujem i da budem prvi koji se suprotstavljam. Videli smo da se lako gubi život i to se jednostavno nije smelo - rekao je Lalić.

Veljko Belivuk je uzeo njegov skaj telefon i pregledao sadržaj, da li vam je poznato da je tu bilo nekih ukaza da je nekog hteo da povredi ?

- Mislim da on u kriminalnom svetlu nije bio kapacitet da tako nešto uradi - kazao je svedok okrivljeni i na dalja pitanja advokatice Golubović odgovara:

- Na dan njegove otmice i ubistva bili smo Miljković, Hrvatin i ja na stadionu, ne sećam se da je tu bio Belivuk. Miljković je  tada sa Goksijevog telefona slao poruke, to znam. Belivuku je bilo krivo zbog situacije sa Goksijem jer su ranije bili prijatelji. Znam da ga je zvao Belivuk u pokušaju da reše sukob. Dobro se sećam da je bio jako revoltiran što su im se putevi razišli. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading