OTAC U TRENU OSTAO BEZ CELE PORODICE: Danas u Pljevljima sahrana troje poginulih

Autor:

Hronika

22.11.2022

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogrešna procena bila kobna.

OTAC U TRENU OSTAO BEZ CELE PORODICE: Danas u Pljevljima sahrana troje poginulih

Foto: Privatna arhiva, facebook

Porodica Koruga koja je poginula u Crnoj Gori

Gojko Koruga ostao je u trenutku bez cele porodice kada je auto u kom su bili njegova supruga i dva sina sleteo u reku u mestu Rogami u Crnoj Gori.

Ronioci su iz golfa 3, sa pet metara dubine nabujale reke, izvukli beživotna tela Nemanje (19) i Mladena (16), dok se njihova majka Aleksandra (43) u jednom trenutku pojavila na površini, ali nije uspela da dopliva do obale. Oni će biti sahranjeni danas na pljevaljskom groblju Čepurci.

Kao što je Srpski telegraf pisao, nesreća se dogodila kada je jaka bujica auto odnela s mosta. Dva automobila su pokušala da pređu most na omanjoj reci Širolija, koja se nalazi ispod Duklje, ali je vozač prvog automobila odustao od prelaska jer je reka bila previše nabujala i poplavila most.

Međutim, kako prenose crnogorski mediji, Aleksandra je ipak odlučila da pokuša da prođe, a kada je došla do sredine, vodena stihija je prevrnula vozilo koje je završilo u reci.

Prema rečima meštana, ovaj most nije za saobraćaj kada je vodostaj reke veliki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading