VELIKA POBEDA REPUBLIKE I SRPSKOG TELEGRAFA: Finansijska direktorka "Novosti" puštena iz pritvora!

Autor: Republika

Hronika

09.11.2022

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Finanskijska direktorka "Večernjih novosti" Olivera Anđelković puštena je iz pritvora.

VELIKA POBEDA REPUBLIKE I SRPSKOG TELEGRAFA: Finansijska direktorka "Novosti" puštena iz pritvora!

Foto: pixabay.com

Olivera Anđelković, finansijska direktrka u Novostima uhapšena je na pravdi Boga od strane korumpiranog dela policije.

Kako je Republika već pisala, "greh" Anđelkovićeve je u tome što je pomogla prijatelju da nekretinu umesto 19.000 evra plati 18.000, na koliko je ista i procenjena od strane Poreske uprave.

Podsetimo, prema našim saznanjima, mafijaška hobotnica u MUP, potpomognuta svojim veštacima iz građevinske struke, želela je da "naduva" cenu na 35.000, sa namerom da nastave da maltretiraju direktorku "Novosti".

Ona se tereti za navodnu prevaru, odnosno da je omogućila policijskom službeniku Zoranu Blagojeviću iz Smedereva da po nižoj ceni dođe do nepokrentosti. Inače, prema rečima advokata nad Blagojevićem se već duže vreme vodi orkestriran progon i deo je sukoba dve struje u samoj policiji.

Anđelkovićeva je žrtva "rata" između klanova u policiji u Smederevu, a sve je počelo nakon otkrića portala Republika o švercu nafte u Smederevu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading