BELIVUK UPUTIO JEZIVE PRETNJE LALIĆU! Posle ovih reči Velje Nevolje su se "zaledili" svi u sudnici!

Autor:

Hronika

07.11.2022

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Specijalnom sudu u Beogradu nastavljeno je suđenje Veljku Belivuku, Marku Miljkoviću i ostalim optuženima za najteža krivična dela.

BELIVUK UPUTIO JEZIVE PRETNJE LALIĆU! Posle ovih reči Velje Nevolje su se "zaledili" svi u sudnici!

Foto: Tanju/R. Prelić, E-Stock, privatna arhiva

Srđan Lalić

Tokom sudjenja klanu Veljka Belivuka svuda po sudu raspoređeni su inspektori u civilu, čak i u prostoriji kod novinara trojica" inkognito službenika" uz sudsku stražu prate suđenje.

Procenjujemo da više od 30 inspektora ukupno nadziru dešavanja u Specijalnom sudu, pored isto toliko sudskih stražara. 

Republika

Foto: ST/ V. Lukić

Veljko Belivuk, suđenje

Belivuk je poslednji doveden u boks za optužene u svetlo plavoj majici. Ušao je uzdignute glave demonstrirajući mišiće kojima se očigledno bavi u pritvorskoj ćeliji. 

Republika

Foto: ST/ V. Lukić

Veljko Belivuk, suđenje

Kada je izlazio da postavi pitanje okrivljenom Vojislavu Đorđeviću, Belivuk je namignuo jednom od braće Budimir, a kasnije je sa Miljkovićem prošaputao nešto, osmehujući se.

Kad je prozvan Srđan Lalić da svedoči, Belivuk se uspravio i okrenuo ka drugim okrivljenim rekavši; "Sad će p*čka da vidi, j*baćemo ga".

Republika

Foto: ST/ V. Lukić

Veljko Belivuk, suđenje

U publici je nekoliko članova porodica okrivljenih i njihovih prijatelja, ali oni ćutke prate suđenje, povremno pogledujući ka novinarima. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nenad

07.11.2022 16:35

kolika se pompa pravi pd pvih kriminalaca i ubica umesto da se kad se dokazi nadju po hitnom postupku to osudi na dozivotne robije i kraj. Ovosve kosta a kostace gradjane . Sram vas bilo idioti . Da sam ja vlast Velja bi istrunuo radeci u nekom rudniku do kraja zivota bez i nano-grama bilo kakvih ljudskih prava . Ili govna postreljati , jebali vas i oni i demokratija.