ISPLIVALI DETALJI NAPADA NA SUPRUGU SLOBODANA ŠARENCA: Dete pokušalo da zaštiti majku, nasilnik ga GURNUO!

Autor:

Hronika

03.11.2022

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradska policija uhapsila je Nenada J. (46) iz Beograda koji je sinoć svojim automobilom udario u vozilo u kom se nalazila Anđelija Arbutina Šarenac, supruga voditelja Slobodana, pa je zatim napao kada je izašla iz vozila.

ISPLIVALI DETALJI NAPADA NA SUPRUGU SLOBODANA ŠARENCA: Dete pokušalo da zaštiti majku, nasilnik ga GURNUO!

Foto: Starsport

Kako "Telegraf.rs" saznaje, on je prvo vređao i psovao bivšu košarkašicu, pa je gurnuo.

- Ona je pala i polomila zglob na levoj ruci. U trenutku napada u automobilu je bilo dete (14) koje izašlo da zaštiti majku. Tada je Nenad i njega odgurnuo. Sve vreme je psovao i vređao porodicu Šarenac. Nakon incidenta on je pokušao da pobegne, ali ga je policija uhapsila - kaže naš sagovornik blizak istrazi.

Prema našim informacijama, na mestu sukoba pojavio se i poznati voditelj Slobodan Šarenac koga je supruga obavestila o napadu.

Nezvanično, Nenad je nakon hapšenja odveden na VMA-a  gde mu je izvađena krv i naređeno da se testira na opijate i alkohol.

Podsećanja radi, incident se dogodio sinoć oko 20 sati kada je nakon konflikta u saobraćaju Nenad J. svojim vozilom "volvo" udario u automobil "ford" kojim je upravljala Anđelija Arbutina Šarenac.

Istragu vodi Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu. Nenadu je napisana krivična prijava za nanošenje teških telesnih povreda i prekršajan iz Zakona o bezbednosti u saobraćaju.

Anđelija Arbutina Šarenac je inače bivša proslavljena reprezentativka Jugoslavije u košarci.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
derbi

04.11.2022 04:27

Jezikara. Dok je igrala košarku bila drska i odurna. Verovatno ni sada nije bolja