GOGA SEKULIĆ ŽESTOKO OPLELA PO KOLEGINICI: Ilda Šaulić je FOLIRANT, putaću je sve kad je sretnem!

Autor:

Zabava

03.11.2022

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goga Sekulić žestoko je zamerila Ildi Šaulić što je rekla da ne sluša njene pesme

GOGA SEKULIĆ ŽESTOKO OPLELA PO KOLEGINICI: Ilda Šaulić je FOLIRANT, putaću je sve kad je sretnem!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Goga Sekulić snimila je spot za pesmu ''Zla kopija'' u saradnji sa Makijem Mausom, a određene scene na snimanju spota bile su sa zmijom, od koje je Goga pobegla glavom bez obzira, jer ima veliki strah od zmija. Odmah smo je pitali da li ima zmija i na estradi:

- Ko su zmije na estradi? Pola estrade! Šalim se, svi su slatki. Meni se ovde smejali što sam bežala od zmije. Kažu, tolika žena, a plaši se zmije, ali ja se zaista, samo zmija plašim.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Goga Sekulić

 

Da li si ispratila novu svađu JK i Dare Bubamare?

- To ne znam. Nisam ispratila. Bacim pogled kad uspavam dete. Čudno. Da im verujemo? Ili je marketing. Ja sam dobra i sa Darom i sa JK.

Da li te je pogodilo nedavno kada je Ilda Šaulić izjavila kako ne zna tvoje pesme?

- Kada su me novinari pitali za to, nisam verovala da je ona tako nešto rekla. Znam njenu porodicu. Sve ih poštujem. Ilda nije devojka u fazonu da se svađa. Onda su mi pustili snimke. Ima prava da kaže da ne sluša taj stil, ali pesmu Gaćice nema ko ne zna. Nisam joj zamerila. Možda se Ilda zbunila.

Republika

Foto: ATA Images

Ilda Šaulić

Da li ti znaš njene pesme?

- Znam samo jednu njenu pesmu, onu prvu, ''Stani dušu da te ispratim''. Njene pesme ne pevam na svojim nastupima, a Ildu ću da pitam kad budem srela zašto se folira. Ja sam na estradi dvadeset i tri godine, i sve pratim. Glupo bi bilo da se foliram da nešto ne znam, a znam. Svako ima svoje ime i prezime. Ona se pravi da nije čula.

Kako se ponašaju nove pevačice kada te sretnu?

- Ja sam opušten lik, meni se svi jave kada me vide. Ima i onih koji su te tek pojavili, pa glume zvezde. Istinske zvezde poput Zdravka Čolića, Lepe Brene i Dragane Mirković su opušteni i kul.

Kako ti se dopada novi biznis koleginice Lepe Brene?

- To je top biznis sa čarapama, ja, pošto imam duge noge, htela sam da uradim nešto slično, ali me je Brena preduhitrila. 

Republika

Foto: printscreen/blic tv

Lepa Brena

Nema te dugo u estradnim ratovima. Da li si svoje mesto skandal majstora prepustila nekome drugom?

- Ja nikoga ne diram prva, ali sam rekla, ne daj bože da neko krene na mene. Bolje da nije kretao. Idem do kraja. Istražujem ih do sitnih crevca i saznam im ono najmanje što su sakrili. Ja sam sada zrela, roditelj sam. Dosta je više svađa. Kad si mlađi, nabrijan, praviš haos. Ranije kada su me zvali da mi kažu da me neka koleginica olajavala, nisam ni proveravala, odmah sam je urnisala. Danas tražim dokaze, pa tek onda reagujem.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading