MONSTRUM IZ MRTVAČNICE GODINAMA SILOVAO LEŠEVE: Preko 100 mrtvih žena bile žrtve, bolesnik sve snimao - optužen i za 2 ubistva

Autor:

Svet

03.11.2022

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najstarija žrtva imala je 100 godina.

MONSTRUM IZ MRTVAČNICE GODINAMA SILOVAO LEŠEVE: Preko 100 mrtvih žena bile žrtve, bolesnik sve snimao - optužen i za 2 ubistva

Foto: Shutterstock, Profimedia

Dejvid Fuler poznatiji kao Čudovište iz mrtvačnice priznao je danas da je seksualno zlostavljao još mrtvih žena - konačni broj je porastao na 101.

Ovaj 68-godišnjak je prošle godine osuđen na dve doživotne kazne za ubistva Vendi Knel (25) i Kerolajn Pirs (20) davne 1987.

Fuler je takođe dobio istovremene kazne od ukupno 12 godina nakon što je priznao krivicu za još 51 krivično delo. To uključuje 44 optužbe koje se odnose na 78 mrtvih žena u mrtvačnicama u bolnicama.

Tokom istrage, Uprava za teške zločine Kenta i Eseksa otkrila je da ima ukupno 101 žrtva. Rekli su da su sve žrtve umrle odrasle žene i da su dela počinjena između 2007. i 2020. godine.

Fuler se danas izjasnio krivim za dodatnih 16 seksualnih delikata koji se odnose na 23 mrtve žene u mrtvačnicama tokom tog perioda.

Ovo dolazi nakon što je početkom prošlog meseca optužen za dalje optužbe u vezi sa poslednjim preostalim žrtvama. Policija Kenta je ranije saopštila da je samo 13 od 23 žrtve zvanično identifikovano. Fuler je uhvaćen je 33 godine nakon što su Vendi i Kerolajn pretučene i zadavljene.

Policajci koji su pretraživali njegov dom pronašli su desetine bolesnih video snimaka na kojima je zlostavljao tela mrtvih žena više od jedne decenije. Njegova najmlađa žrtva bila je devetogodišnja devojčica, zajedno sa još dvoje dece od 16 godina.

Najstarija žrtva imala je 100 godina, pri čemu je Fuler ponekad iskorišćavao tela više puta.

Sudija ga je ranije osudio na dve doživotne kazne za ubistva - što znači da nikada neće biti pušten.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Razum

03.11.2022 16:24

Demokratija,pustite ga na slobodu..krsite osnovna ljudska prava..licemeri da je to uradila na prm iran irak ili neka zemlja dalekog istoka sta biste sve uradili olosi zapada