RONIOCI PRETRAŽUJU KANAL U KRNJAČI: Pronađen jedan pištolj, drugi traže u potoku!

Autor:

Hronika

15.10.2022

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

U početku su istražitelji pokušavali da u kanalu pronađu pištolj koji je ubica bacio, a trenutno su na terenu i ronioci Žandarmerije.

RONIOCI PRETRAŽUJU KANAL U KRNJAČI: Pronađen jedan pištolj, drugi traže u potoku!

Foto: Dragan Kadić

Kako reporter Republike javlja na licu mesta nalaze se i ronioci iz Žandarmerije koji pretražuju kanal, gde je navodno bačen pištolj.

U početku su istražitelji pokušavali da lociraju pištolj kojim je izvršeno ubistvo, a za to vreme uhapšeni se sa lisicama na rukama smejao na reči istražitelja da mu trebaju čizme, jer je voda u potoku duboka. 

U Ulici Dejana Medakovića u Krnjači danas se dogodilo se ubistvo u kome je ubijen Nemanja S. (27).

Policija je trenutno na terenu. Zbog ovog zločina uhapšena su dvojica muškaraca. Jedan od uhapšenih mladića, sa lisicama na rukama i u majici kratkih rukava objašnjava pripadnicima MUP Srbije šta se dogodilo.

Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ubistva, kao i motiv. Inspektori traže pištolj kojim je izvršen zločin u obližnjoj bari - kaže sagovornik Republike i dodaje da Pripadnici Interventne jedinice drže uhapšenog iznad bare, dok inspektoru govori gde je bacio pištolj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading