Progovorio otac nastradalog dečaka iz Bačkog Petrovca: GLUPOST JE DA SAM BIO PIJAN! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Hronika

04.10.2022

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Otac nastradalog dečaka Rastislav Pucovski (38), koji je pušten iz pritvora, ispričao je za Srpski telegraf kako je došlo do stravične nesreće u Bačkom Petrovcu.

Progovorio otac nastradalog dečaka iz Bačkog Petrovca: GLUPOST JE DA SAM BIO PIJAN! (FOTO, VIDEO)

Foto: ST/N. PANČIĆ

- Ugrejao sam mleko i dao sinu, nakon čega je on zaspao u krevetu. Mislio sam da se neće probuditi dok se ne vratim, pa sam otišao do mesare i da kupim još mleka. Takođe, moja sestra, koja je čuvala starije sinove, trebalo je da se vrati u međuvremenu kući, međutim, nisam znao da se jedno od dece povredilo na maratonu i da je otišla u Dom Zdravlja na šivenje arkade - objašnjava Rastislav.

- Nisam ni slutio da ce se sin probuditi i da će upaliti ringle na šporetu, a potom baciti igračku na istu. Nakon toga, on se vratio da spava i ugušio se dimom. Pronađen je mrtav u krevetu sa flašicom mleka pored sebe - rekao je otac mališana.

Iako je prema navodima majke dečaka Medovarska Miroslave, njen bivši muž bezobzirno ostavio dete i otišao u kafanu, kako kaže za Republiku, to nije istina.

- To je suludo i totalna glupost. Ujutru sam popio čašicu žestine i jedno pivo, ali u kafanu nisam zalazio. Nakon što su me priveli, naduvao sam 0,70 promila alkohola u krvi - rekao je

Rastislav i dodao:

- Ja sam se starao o naše troje dece, jer nas je ona napustila i otišla sa drugim

Komentari (0)

Loading