NOVI DETALJI STRAVIČNOG ZLOČINA U GOLUPCU: Osumnjičeni bio sklon alkoholu i narkoticima!

Autor:

Hronika

25.09.2022

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi detalji zločina u Golupcu polako rasvetljavaju ceo slučaj, a oglasilo se i nekoliko meštana.

NOVI DETALJI STRAVIČNOG ZLOČINA U GOLUPCU: Osumnjičeni bio sklon alkoholu i narkoticima!

Foto: Facebook/Александар Андријана Мишић

Strašan zločin dogodio se danasnedaleko od Golupca, a isplivali su novi detalji o akterima ove tragedije.

Aleksandar Miđić (25) zvani Tota danas je, kako se navodi, ašovom usmrtio Dragosalava Stevića (62) u selu Barič nadomak Golupca.

Za zločin se saznalo tako što je osumnjičeni odmah po učinjenom saopštio ocu šta je uradio, o čemu svedoči meštanka ovog sela.

- Njegov otac je pozvao policiju i Hitnu pomoć, ali je za Dragoslava bilo kasno. Aleksandar inače nije stalno bio ovde, često se selio jer je bio pod prismotrom policije. Malo je živeo u Bariču, malo u Rabrovu odakle mu je otac, a bio je i u Austriji. Shodno krivičnim radnjama kojima s ebavio, tako se i selio - navodi ona. 

Nesrećni Dragoslav, koga su meštani zvali majstor Marko bio je cenjeni zanatlija, odnosno zidar, a meštani su i dalje u šoku zbog ovog događaja.

- Još sam u šoku da je njega ubio. Dragoslav se družio sa Aleksandrovim ocem, živeli su relativno blizu. Baš ne mogu da poverujem. Majstor Marko je bio vrsan zidar, majstor svog zanata - navodi jedan od meštana za Blic, dok drugi nemaju tako lepe reči za osumnjičenog za kim je inače bila raspisana i poternica. 

- Dragoslav je voleo da popije, ali nikada nije bio pijan, dok je Aleksandar stalno bio pod dejstvom narkotika i alkohola. Verujem da i nije postojao razlog da ubije Marka nego mu je bio pomućen razum od sve te hemije u mozgu- rekla je jedna od komšinica ubijenog. 

Dodaje se da ga je supruga napustila pre tri godine, a sin trenutno boravi u Holandiji. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading