OPTUŽNICA ZA LOPOVA IZ ZEMUNA: Pre 4 godine OJADIO vlasnika menjačnice za 2 MILIONA dinara

Autor:

Hronika

05.09.2022

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Okrivljenom se na teret stavlja krivično delo razbojnišvo, za koje je ranije više puta osuđivan.

OPTUŽNICA ZA LOPOVA IZ ZEMUNA: Pre 4 godine OJADIO vlasnika menjačnice za 2 MILIONA dinara

Foto: printskrin

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je danas optužnicu protiv Uroša M. (31) zbog sumnje da je u decembru 2018. godine od radnika jedne menjačnice u Zemunu oteo skoro dva miliona dinara.

Sumnja se da je Uroš M. poznavao okolnosti u vezi sa sakupljanjem i nošenjem pazara iz menjačnice, pa je 24. decembra 2018. godine oko 8:15 časova, iz neposredne blizine osmatrao objekat i sačekao da iz njega izađe radnik P.P, koji je novac nosio u rancu.

Republika

Foto: Ilustracija: Shutterstock

Hapšenje lopova

- Pošto se radnik menjačnice uputio prema službenom putničkom automobilu, Uroš M. mu je prišao s ledja i zadao mu više udaraca pesnicom po glavi i telu, usled čega je P.P. pao na zemlju. Okrivljeni mu je potom uzeo ranac sa novcem u iznosu od 1.949.183,00 dinara i trčeći se udaljio sa lica mesta - saopšteno je iz tužilaštva.Vlasnik menjačnice, P. J. je nakon pljačke pričao da će dati novčanu nagradu onom ko mu da informacije koje će pomoći da se otkrije ko je opljačkao njegovog radnika.

- Ubrzo, nekih 15-ak dana nakon pljačke stigla mu je na mobilni telefon poruka s nepoznatog broja, u kojoj je pisalo da ga deo novca čeka kod jednog zemunskog restorana, u kanti za đubre. Na lice mesta su otišli njegova zena i kum i tamo pronasli oko 10.000 evra, odnosno 1,2 miliona dinara - kaže naš sagovornik.

Vlasnik menjačnice je o svemu obavestio policiju.

Kako saznajemo, pokušali su da dobiju broj s kog mu je stigla informacija, ali je on bio nedostupan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading