MLADIĆ IZBODEN U GRADSKOM PREVOZU U VETERNIKU! Oglasio se KC Vojvodine: Operisan je, poznato je u kakvom je sada stanju!

Autor:

Hronika

24.08.2022

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladić Nikola Ž. (19) koji je sinoć uboden oštrim predmetom u gradskom autobusu u Veterniku, nalazi se u Kliničkom centru Vojvodine. On je operisan, a njegovo stanje je sada stabilno.

MLADIĆ IZBODEN U GRADSKOM PREVOZU U VETERNIKU! Oglasio se KC Vojvodine: Operisan je, poznato je u kakvom je sada stanju!

Foto: RINA

Hitna pomoć na terenu

- U Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Vojvodine dana 23.08.2022 primljen je pacijent Ž. N. 2003. godište, zbog povreda u vidu ubodne rane. Nakon sprovedene inicijalne dijagnostike, lekarske pomoći i operativnog tretmana, pacijent je hemodinamski stabilan i zadržan na bolničkom lečenju u KCV radi daljeg praćenja opšteg stanja uz ostale mere konzervativnog lečenja - sapošteno je iz PR službe KCV-a.

Nikola je ranjen nakon tuče koja se odigrala oko 23 časa u autobusu na uglu Ulice Ive Lole Ribara i Novosadske u naselju Veternik. Iz policije je saopšteno da se intenzivno radi na otkrivanju svih okolnosti ovog slučaja i da je istraga u toku, prenosi Telegraf.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading