Sledi borba za MALU JANU! Osim Jelenine tetke i ON se uključuje u borbu za STARATELJSTVO! Posle presude Zoranu Marjanoviću, njegovu ćerku čekaju velike MUKE!

Autor:

Hronika

22.07.2022

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Inače, tetka Jelene Marjanović sa majčine strane Ljubica Marković ranije danas je izjavila da će ona tražiti starateljstvo.

Sledi borba za  MALU JANU! Osim Jelenine tetke i ON se uključuje u borbu za STARATELJSTVO! Posle presude Zoranu Marjanoviću, njegovu ćerku čekaju velike MUKE!

Foto: Srpski telegraf

Jana Marjanović

Nakon što je Zoran Marjanović osuđen na 40 godina zatvora zbog ubistva supruge Jelene, nameće se pitanje ko će se starati o njihovoj maloletnoj ćerki Jani.

Kako piše Kurir, starateljstvo će tražiti i Zoranov brat Miloš Marjanović.

- Zahtev za starateljstvo nad maloletnom Zoranovom ćerkom tražiće Miloš, Zoranov rođeni brat. Tada bi navodno trebalo da preda svu potrebnu dokumentaciju kako bi devojčica ostala u porodičnoj kući u Borči - nezvanično saznaje Kurir.

Inače, tetka Jelene Marjanović sa majčine strane Ljubica Marković ranije danas je izjavila da će ona tražiti starateljstvo.

- Zadovoljna sam presudom ako je kriv. Tražiću starateljstvo nad Janom - bila je njena prva reakcija na presudu Zoranu Marjanoviću.

Inače, Marjanović je stigao u policijsku stanicu 29. novembar, posle čega će ga službenici sprovesti u Centralni zatvor. Jedan od njegovih branjenika moći će da ga poseti u ponedeljak.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
011

22.07.2022 15:25

Boze dragi, dete pod hitno izdvojiti iz te sredine..... kakav stric, kakvi bakraci?!? Zar da dete zivi u kuci ubice njene majke?!? Trebalo je odmah to uraditi.

Odgovori 11 10
Sija

22.07.2022 16:45

Njegovo rodjeni brat nije moraln podooban da bi dobio9 staraeljstvo. Pe neki dan e pisalo u mediima da je pedofil itditd.... kakav Miloš malena Jana, Jecino dete da se dodeli na starteljstvo njenoj familiji , tetki ii sestri Teodori.... Zar dete treba da živi u kući ubice i u tom zverinjaku. OPod hitno dati Jelenino9j porodici dete u cilj u startejsta.

Odgovori 12 11
Buba

23.07.2022 16:27

@Sija - Slazem se,nije dete za tu sredinu,bolesni u glavu svi,posto Zoran nije dao detetu da vidja majcinu rodbinu,znaci tu nesto smrdi treba kod tetke ili nekog od Krsmanovica,jadno dete ako ostane sa ludacima i vracarama!!!

Bilja

23.07.2022 17:38

Kako može ubicin brat da traži starateljstvo kada nije zaposlen? I sami ste to pisali...