Dani ga dele od presude! Oglasio se Zoran Marjanović i javnosti poslao poruku! Preti mu 40 godina zatvora zbog optužbi da je ubio suprugu Jelenu!

Autor:

Hronika

08.07.2022

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Tužilaštvo u završnoj reči tražilo 40 godina zatvora za Zorana Marjanovića, optuženog da je 2016. godine ubio suprugu Jelenu Marjanović, oglasio se i optuženi.

Dani ga dele od presude! Oglasio se Zoran Marjanović i javnosti poslao poruku! Preti mu 40 godina zatvora zbog optužbi da je ubio suprugu Jelenu!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Kako je izjavio, njegova savest je čista, a tokom celog procesa suđenja i pre njega, govorio je samo istinu.

- Meni je savest čista i istina je na mojoj strani, jer se istine držim i istinu govorim od prvog dana. Nekada su do istine i pravde jako teški i trnoviti putevi, ali ma koliko teško bilo, do njih će se stići i one će zasijati kad-tad - rekao je Zoran Marjanović za Informer.

Tužilac: Odbrana mu je nelogična

Podsetimo, Više javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je danas sudu, u završnoj reči pred presudu, da Zorana Marjanovića proglasi krivim i osudi ga za ubistvo supruge Jelene Marjanović na maksimalnu kaznu koja mu po zakonu preti - 40 godina zatvora!

Republika

Foto: Privatna arhiva

Jelena Marjanović

 

U završnoj reči, zamenik Višeg javnog tužioca Nikola Uskoković izjavio je da je dokazano da je Zoran 2. aprila 2016. godine, oko 17 sati u blizini kanala koji se nalazi u naselju Crvenka u Borči, kod električnog stuba broj 220, na svirep i podmukao način ubio svoju suprugu.

Odbrana Zorana Marjanovića tvrdi da ne postoji nijedan dokaz koji tereti Zorana Marjanovića i koji ide u prilog tome da je osumnjičeni ubio suprugu.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading