Višestruki povratnik pretio Višem tužiocu u Novom Pazaru: Odmah obavestila policiju!

Autor:

Hronika

22.07.2022

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novopazarska policija traga za S.D. (43) osumnjičenim da je pretio Višem javnom tužiocu u ovom gradu Mileni Mrvić i njenoj porodici, nezvanično saznaje radio Sto plus.

Višestruki povratnik pretio Višem tužiocu u Novom Pazaru: Odmah obavestila policiju!

Foto: Ilustracija: Shutterstock

Prema nepotvrđenim informacijama, on joj je u sredu popodne, slao tekstualne i glasovne poruke, preteći njoj i njenoj deci, o čemu je ona odmah obavestila policiju.

Inače, S.D. je više puta osuđivan, a novopazarska policija uhapsila ga je početkom marta jer je prilikom redovne kontrole u njegovom džipu pronašla pištolj sa metkom u cevi i još 17 komada municije.

Zbog toga ga je Viši sud, kao višestrukog povratnika, osudio na pet godina i dva meseca zatvora, posle čega je doneta odluka da na slobodi čeka odlazak na izvršenje kazne.

Više tužilaštvo se žalilo na takvu odluku, a Apelacioni sud u Kragujevcu je usvojio i naložio da se S.D. vrati u pritvor.

Prema nezvaničnim informacijama, S.D. je pretnje uputio kada je saznao da mu je ponovo određen pritvor.

Njegovo ime u javnosti se pominjalo i u decembru 2019. godine kada je ranjen u Beogradu prilikom, kako se spekulisalo, primopredaje narkotika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading