VUČIĆ NAJAVIO POVEĆANJE PLATA U MUP: Da možete sa porodicama da planirate normalan i pristojan život!

Autor:

Vesti

22.07.2022

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Srbije na brani na jezeru Gruža prisustvovao pokazno-taktičkoj vežbi Ministarstva unutrašnjih poslova "Gruža 2022".

VUČIĆ NAJAVIO POVEĆANJE PLATA U MUP: Da možete sa porodicama da planirate normalan i pristojan život!

Foto: Printskrin: Tanjug

Predsednik Aleksandar Vučić je po završetku vežbe, dobio od pripadnika Žandarmerije dres na kome piše njegovo ime.

- Gledaćemo da u narednom periodu povećamo plate - kazao je predsednik i dodao:

- Vidi se da su momci zaista spremni.

Tokom vežbe, više od 200 policijskih službenika, uz upotrebu najsavremenijih vozila i opreme prikazalo je obučenost i sposobnost u odbrani najvitalnijih objekata značajnih za život građana, privredu, ekonomiju i energetiku i to kroz sadejstvo sa kopna, vazduha i vode.

Po završetku vojne vežbe, Vučić je krenuo u obilazak i prilikom razgovora sa pripadnicima MUP, najavio povećanje plata.

- Gledaćemo u narednom periodu da povećavamo plate, da možete sa porodicama da budete sigurniji i da planirate normalan život, pristojan život, ali je važno ovo što se vidi u sukobu u Ukrajini. Četiri su stvari, specnaz i artiljerija, raketna artiljerija i helikopteri, prvi i poslednji moraju da uđu Specijalne jedinice, oni su najobučeniji i najspreminiji i u izviđačkom smislu i kasnije u čišćenju terena i svemu drugom. Tako da sve što vam treba i posebnu su prednost Specijalne jedinice ostvarivale, one koje su imale noćni rad, za noćno delovanje, jer onda to koriste preko noći protiv protivnika koji nema to, onda je on hendikepiran i to iskoriste. Momci su jako spremni i nije lako se onako spuštati sa 50 i nešto metara - naveo je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dragan

22.07.2022 15:49

Tako Treba