PRSA U PRSA: Ispitan Šarićev svedok-saradnik! POTPUNI PREOKRET !

Autor:

Hronika

21.07.2022

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nebojša Joksović, svedok-saradnik u postpuku protiv Darka Šarića, saslušan je danas u Tužilaštvu za organizovani kriminal. Saslušanju su pristustvovali Darko Šarić, uhapšeni advokat Dejan Lazarević i Uroš Radovanović (Mišić).

PRSA U PRSA: Ispitan Šarićev svedok-saradnik! POTPUNI PREOKRET !

Foto: Tanjug

Darko Šarić

Nebojša Joksović, svedok-saradnik u postupku protiv Darka Šarića i drugih okrivljenih optuženih za šverc 5,7 tona kokaina, saslušan je danas u Tužilaštvu za organizovani kriminal kao svedok u istrazi koja je pokrenuta protiv Šarića i njegovih saradnika, zbog sumnje da su planirali njegovu likvidaciju.

- On je rekao da nema nikakva saznanja da je neko pripremao njegovo ubistvo i da je za to saznao iz medija - kaže izvor za medije.

- Naveo je da nije u zavadi sa okrivljenima, da se ne pridružuje krivičnom gonjenju i da neće isticati imovinsko-pravni zahtev - dodaje on.

Saslušanju su pristustvovali Darko Šarić, uhapšeni advokat Dejan Lazarević i Uroš Radovanović (Mišić).

Foto: Tanjug/AP/printscreen

Darko Šarić

Joksović je, podsetimo, školski drug Darka Šarića koji je posle hapšenja u akciji “Balkanski ratnik”, pokrenutoj 2009, odlučio da postane svedok-saradnik. On je tada pušten iz pritvora i prebačen na tajnu lokaciju, na kojoj ga čuva policija.

Tužilaštvo za organizovani kriminal je u aprilu uhapsilo Darka Šarića, advokata Dejana Lazarevića, Bojana Stanojkovića, Danila Odovića, Stefana Andrejića, Milana Vučinića i Uroša Radovanovića zbog sumnje da su planirali da ubiju Joksovića na “Drinskoj regati”.

Osim toga, prema nalogu o sprovođenju istrage, osumnjičeni su planirali da Joksovića diskredituju kao svedoka-saradnika tako što su nameravali da pod automobil Gorana Nikolaševića postave bombu, a da njega okrive za to i da istragu okrenu u tom pravcu, prenosi Objektiv. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading