PRVI SNIMCI SA MESTA GDE JE RANJEN ŠLJUKIN PRIJATELJ! Tragovi krvi na stepenicama ispred splava Mala Kolubara gde je izboden Velibor Ćirović! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Hronika

03.07.2022

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velibor Ćirović, prijatelj ubijenog vođe zvezdarskog klana Sredoja Šljukića Šljuke izboden je sinoć u restoranu "Mala Kolubara" na Savskom nasipu.

PRVI SNIMCI SA MESTA GDE JE RANJEN ŠLJUKIN PRIJATELJ! Tragovi krvi na stepenicama ispred splava Mala Kolubara gde je izboden Velibor Ćirović! (FOTO, VIDEO)

Foto: Republika.rs

Na licu mesta još uvek mogu da se vide tragovi sinoćnje tuče nakon koje je Ćirović zadobio teške telesne povrede opasne po život.

Ranjeni Ćirović je, kako saznajemo vlasnik nekoliko ugostiteljskih objekata, splav "Tag" i kafić "Galerija" kod Palate Pravde.

Podsetimo, incident se navodno dogodio sinoć oko 2.30 časova kada su Ćirovića napali zbog muzike. On je odmah pozvao svoje obezbeđenje sa splav "Tag" koje je odmah i dotrčalo, ali Velibor je već bio izboden.

Foto: Privatna arhiva

Velibor Ćirović

Ovo nije prvi put da je bivši Šljukin prijatelj ranjen.

U martu 2015. godine upucan je hicima iz pištolja. Nekoliko dana kasnije izgorela su mu i dva automila, marke "Mercedes" i "BMW".

Podsetimo, Velibor je sedeo na zadnjem sedištu automobila kada su 20002. godine članovi zemunskog klana ubili vođu zvezdarskog klana Sredoja Šljukića Šljuku i njegovog brata od strica Zorana. Ćirović je tada prošao bez povreda.

Do sada je hapšen za više krivičnih dela, poput ilegalnog posedovanja oružja i prevare teške više desetina evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Normalac

03.07.2022 11:54

Umobolnici, koga normalnog ovo moze da zanima?!?