KONTIĆU ODBIJENA MOLBA ZA UKIDANJE PRITVORA: U avgustu se navršava 2 godine od brutalnog prebijanja u Novom Sadu

Autor:

Hronika

21.06.2022

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Današnji glavni pretres na suđenju Ivanu Kontiću za pokušaj ubistva Miljana Mandića ispred kladionice Maxbet u Novom Sadu, 24. avgusta 2020. godine, odložen je zbog odsustva jednog od okrivljenih Ognjena Leđanca.

KONTIĆU ODBIJENA MOLBA ZA UKIDANJE PRITVORA: U avgustu se navršava 2 godine od brutalnog prebijanja u Novom Sadu

Foto: MUP Crna Gora

Predsednica veća sudija Nataša Vojnović odbila je predlog branioca okrivljenog Ivana Kontića, advokata Zore Dobričanin Nikodinović da se njenom branjeniku ukine pritvor, kao i predlog za razdvajanje postupka protiv okrivljenog Leđanca, čemu se pridružio i njegov branilac, advokat Goran Karadarević.

Naredno ročište zakazano je ranije za 6. septembar ove godine kada će biti saslušani svedoci koji nisu danas.

Prema navodima optužnice koju zastupa zamenik Višeg javnog tužioca Aleksandar Amidžić okrivljenom Kontiću se na teret stavlja pokušaj ubistva Mandića, dok se okrivljenom Leđancu na teret stavlja učestvovanje u tuči.

Takođe i okrivljenom Luki Vukajloviću se u ovom postupku na teret stavlja pomoć učiniocu nakon izvršenja krivičnog dela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading