SUĐENJE BJELOGRLIĆU: Glumac se nije pojavio, samo advokati!

Autor:

Hronika

07.06.2022

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu za danas je zakazano ročište poznatom glumcu i reditelju Draganu Bjelogrliću zbog sumnje da se nasilnički ponašao prema reditelju Predragu Gagi Antonijeviću u hotelu "Ambasador" u Nišu 23. avgusta prošle godine.

SUĐENJE BJELOGRLIĆU: Glumac se nije pojavio, samo advokati!

Foto: ST/D. KADIĆ

Naime, na današnjem suđenju predviđeno je da glumac Dragan Bjelogrlić iznese svoju odbranu, jer je na prošlom, inače, prvom suđenju samo kratko negirao da se potukao s kolegom.

Ipak, glumac se nije pojavio, već samo advokati.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Advokati

Podsetimo, Bjelogrlić je uhapšen 23. avgusta zbog nasilničkog ponašanja za šta je propisana kazna zatvora od šest meseci do pet godina zatvora.

Po nalogu tužilaštva određeno mu je zadržavanje do 48 sati, a na slobodu je pušten dan kasnije.

Republika

Foto: ST/D. KUJUNDŽIĆ

Dragan Bjelogrlić

Do sukoba je došlo u kafeu hotela "Ambasador" u centru Niša, gde su boravili gosti glumačke manifestacije "Filmski susreti". Antonijević je oko četiri sata ujutro pozvao policiju i kazao da ga je Bjelogrlić tukao. Rekao je da je sedeo u kafe baru kada mu je Bjelogrlić sa kojim je od ranije u lošim odnosima i sa njim vodi i sudske sporove, prišao i bez ikakvog razloga i povoda mu zadao dva udarca u glavu. Antonijević je nakon udarca ustao, počeli su da se guraju, a tvrdio je da mu je Bjelogrlić pretio i da će ga ubiti.

Nakon sukoba, Dragan je otišao u sobu a Predrag je pozvao policiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading