UBIO ROĐAKA, PA SAČEKAO POLICIJU! Zoran se sam prijavio, nije se opirao hapšenju! (VIDEO)

Autor:

Hronika

30.05.2022

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran R. (54) rodom iz Zrenjanina noćas je nekoliko minuta nakon ponoći pozvao policiju rekavši da je presudio rođaku Milošu T. (32) u čijoj kući živi.

UBIO ROĐAKA, PA SAČEKAO POLICIJU! Zoran se sam prijavio, nije se opirao hapšenju! (VIDEO)

Foto: ST/N. Mutić

On je mirno sačekao policijsku patrolu.

- On je iz pištolja sa tri hica u grudi upucao sestrića u čijoj kući živi. Objasnio je da je to uradio nakon svađe i da njegov rođak ne daje znake života. Policija je našla revolver kojim je zločin počinjen. Policiju je pozvao i sve do detalja objasnio. On je danas ponovo izveden na mesto zločine kako bi se napravila rekonstrukcija - kaže naš izvor blizak slučaju.

Podsetimo, do okršaja je došlo nakon što ubijeni nije hteo ovom drugom da da novac od rudarenja kriptovaluta.

- Ubijeni T. M. je sa osumnjičenim za ubistvo R. Z. zajedno radio na rudarenju kriptovaluta i navodno mu nije dao novac. Osumnjičeni za ubistvo pozvao je oko ponoći policiju i prijavio da je ubio stanodavca. On prilikom hapšenja nije pružao otpor, a za njim su raspisane dve policijske potrage jedna zbog izdržavanja zatvorske kazne od sedam godina i jedne od šest meseci - rekao nam je sagovornik.

Kako se navodi, on je oko ponoći u kući u Rakovici, nakon rasprave, iz vatrenog oružja usmrtio Miloša T. nakon čega ga je policija i uhapsila.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu.

Hitna pomoć je na licu mesta mogla samo da konstatuje smrt, prenosi Telegraf.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading