UBICA SE KRIO TOKOM UVIĐAJA: Policajci ga našli tek u pola noći - Slavoljub ubio komšinicu, a onda pokušao i sebi da presudi

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavoljub J. naneo je sinoć oko 20 sati nekoliko uboda nožem u leđa komšinici Snežani Đ. u selu Rožanci u Barajevu.

UBICA SE KRIO TOKOM UVIĐAJA: Policajci ga našli tek u pola noći - Slavoljub ubio komšinicu, a onda pokušao i sebi da presudi

Foto: ST/D. KADIĆ

On je zatim zapalio kuću i pokušao da sebi presudi.

Rođak stradale Snežane ispričao je kako je saznao da je ona ubijena.

- Došao sam do njene kuće sa nekoliko rođaka i komšija jer smo videli požar. Gorela je štala, a Sneža nije bila tu, pa sam pretražio celu kuću, dvorište i pomoćne objekte. Kada sam ušao u letnju kuhinju zatekao sam je mrtvu na podu. Bila je naslonjena na vrata špajza, a majica joj je bila natopljena krvlju. Tada su već došli i policajci, pa sam izašao napolje da bi obavili uviđaj - rekao je rođak u stanici.

Snimke sa lica mesta pogledajte OVDE.

Kako je dalje svedočio, Snežana je pronađena oko 21.30 sati, a Slavoljub tek u 3.

- Policajci su krenuli da otvore vrata špajza na koja je bila naslonjena Sneža, pa su videli da je on bio unutar te šupe, s druge strane vrata. Imao je ubodnu ranu na vratu i bio je živ, što znači da se tu krio celo veče tokom uviđaja i tek nekoliko minuta pre 3 pokušao i sebe da ubije - ispričao je rođak na saslušanju.

Pročitajte i šta je komšinica rekla o ovom gnusnom zločinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading