Zlikovci se OMRSILI- u pritvor opet stižu piće i pečenje! (FOTO)

Autor:

Hronika

26.04.2022

22:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle ponovnog odlaganja početka sudjenja surovom klanu Belivuk- Miljković i danas su monstrumi sa tribina u Humskoj i njihovi docimeri dobili rucak od porodica koje brinu o njihovoj ishrani.

Zlikovci se OMRSILI- u pritvor opet stižu piće i pečenje! (FOTO)

Foto: ST/N. PANČIĆ, Tanjug/R. Prelić, E-Stock

- Prema želji pritvorenika koje govore u posetama kad ih obilaze advokati i najuža porodica , u pritvor svakog dana stiže ručak za njih. Dopremanje ručka je stvar prestiža i svojevrsno pokazivanje moći, a nikako potreba, jer gladni ne mogu biti pored obroka koji se svakog dana spremaju u zatvorskoj kuhinji - kazao je izvor Republike. 

Pošto su se stišale sirene kada su iz Specijalnog suda pod ozbiljnom pratnjom odvezeni pripadnici Belivukog klana nakon današnjeg odlaganja pripremnog ročista, počeli su sa vrućom hranom u kolicina, koferima i cegerima, da pristižu supruge, roditelji, braća, sestre i kumovi pritvorenika.

Uporedo su stizali ruckovi u Posebnu pritvorsku jedinicu u Ustanickoj i u Bačvansku gde su svi vojnici Velje Nevolje i Marka Miljkovica

Kako smo saznali, ali se i uverili lično, pritvorenici se od ove nedelje mrse pečenjem i picama kojih su se uželeli za vreme posta tokom kog su i kroz ishranu pokušali da okaju grehe uglavnom jedući voće i povrće.

- Nosim sinu ručak- odgovorio nam je čovek koji je u rukama, pored cegera sa hranom, nosio i dve velike pice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Vesna

26.04.2022 22:49

Tim monstrumima treba dati otrov a ne pice

Zigi

27.04.2022 12:14

E pravna Srbijo I sramoto pravosudja,Belivuk Hrkalovicka pijani Darko L I mnogi su jaci od zakone I drzave