BELIVUKU I MILJKOVIĆU POTONULE SVE LAĐE: Gledaju samo u jednu tačku od kad im je pao konsiljere

Autor:

Hronika

16.04.2022

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Posebnoj pritvorskoj jedinici koja se nalazi uz Specijalni sud i TOK pojačane su mere obezbeđenja jer su zloglasni koljači i svirepe ubice Marko Miljković i Veljko Belivuk dobili za komšije njihovog šefa Darka Šarića, prljavog policajca Mirkovića, kao i čoveka koji ih je sve branio pred sudom, obilazio i hrabrio - mafijaškog advokata Dejana Lazarevića.

BELIVUKU I MILJKOVIĆU POTONULE SVE LAĐE: Gledaju samo u jednu tačku od kad im je pao konsiljere

Foto: printscreen

Veljko Belivuk i Marko Miljković

U takvom ambijentu u pritvoru pod opsadom, Miljković i Belivuk su zapali u totalno beznađe cim su saznali za veliko hapšenje Šarića, Lazarevića i njihova tri saradnika, kao i da se traga za jos službenih lica koja su bila logistička podrska i deo kriminalne grupe koja je prema istrazi Europola i Eurodžasta cinila zlodela u zemlji i inostranstvu.

- Velja Nevolja i Marko Mesar takoreći ne pričaju ni sa kim. Ne komuniciraju kao ranije sa stražom pokusavajući da se našale. Od kad su saznali da je Šarić pao šetaju samo po ćelijama i drže se za glavu. Povremeno dugo gledaju u jednu tačku i leže u agoniji sta će biti sa njima kad je i Lazareviću odzvonilo - otktriva izvor Republike blizak zatvorskim krugovima.

Uporedo porodice pohapšenih i saradnici kavačkog klana koji su i dalje na slobodi tragaju za advokima koji će ih braniti ubuduće svesni da je konsiljere Lazarević bio glavni kormilar advokatskog tima kojim je manipulisao i u kojem vecina mladih advokata nije ni bila svesna da radi za najopasniji klan u ovom delu sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading