SPEKTAKULARNO RAZBIJANJE NARKO BANDE U ZEMUNU: Policija upala u leglo droge, zaplenjeno više kilograma heroina (VIDEO)

Autor:

Hronika

19.04.2022

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U koordinisanoj akciji BIA, Ministarstva unitrašnjih poslova Srbije i Višeg javnog tužilaštva u Zemunu je razbijena narko banda. Kako je navedeno, uhapšeni su Ivan Mitrović, Vojin Lečić, Mile Zavođa, Albert Ismaili, Mirsad Seljimović, Sanja Vojinović i Senad Ismailović, dok se za dve osobe intenzivno traga.

SPEKTAKULARNO RAZBIJANJE NARKO BANDE U ZEMUNU: Policija upala u leglo droge, zaplenjeno više kilograma heroina (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Svi oni terete se za udruživanje radi vršenja krivičnih dela i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Operativni podaci ukazuju da su osumnjičeni na mesečnom nivou prodavali i distribuirali više od četiri kilograma heroina na ulicama Beograda i Srbije.

Osumnjičeni su duže vreme snimani iz dronova.

Nakon lišenja slobode, obavljen je pretres stanova, drugih prostorija i vozila koje koriste okrivljeni, kojom prilikom je pronađeno i zaplenjeno više većih paketa u kojima su se nalazili manji PVC paketi opojne droge heroin, više mobilnih telefona i SIM kartica, kao i jedan pištolj marke "CZ 7,65".

Zaplenjeno je više kilograma opojne droge heroin, više od kilogram spida i preko kilogram smeše za mešanje.

Svim okrivljenima je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu određeno zadržavanje do 48 sati u kom roku će biti privedeni na saslušanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading