SUPRUG POZNATE NOVINARKE! Evo ko je bio Branko Gogić koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći, u kojoj je povređen i Rasim Ljajić!

Autor:

Hronika

10.04.2022

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac koji je jutros poginuo u nesreći kod Ražnja je Branko Gogić, predsednik IO SDPS.

SUPRUG POZNATE NOVINARKE! Evo ko je bio Branko Gogić koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći, u kojoj je povređen i Rasim Ljajić!

Foto: Printskrin

On je vozio automobil Rasima Ljajića, koji je u ovoj nesreći takođe povređen i prevezen na KC Niš.

Gogić je iza sebe ostavio ćerku i suprugu Nadu Gogić, koja je bila poznata novinarka RTS-a. Nada Gogić trenutno radi u Turističkoj organizaciji Srbije kao rukovodilac službe razvoja turističke ponude. Ponekad gostuje na televizijama ili se pojavljuje na poslovnim događajima.

Gogić i Ljajić su jutros sleteli s puta, probili zaštitnu ogradu i prevrnuli se na krov. Gogić je preminuo na licu mesta.

Rođen je 15.04.1977. u Smederevu. U Beogradu je diplomirao ekonomiju a zatim završio i master studije na smeru “Ekonomska diplomatija”. Od marta 1999. godine zaposlen je u Ministarstvu spoljnih poslova gde je radio u Direkciji za imovinsko pravne i finansijske poslove ministarstva, a zatim u generalnim konzulatima i ambasadama Republike Srbije u Rijeci, Zagrebu i Beču.

Od januara 2009. godine radi u Diplomatskom protokolu. Kao konsultant, radio je na mnogobrojnim projektima širom Srbije. Član je SDP-a od njenog osnivanja, 2009. godine. Narodni poslanik u sazivu 2012 - 2014. godine. Godinu dana je radio kao koordinator SDP Srbije nakon čega je izabran na mesto predsednika Izvršnog odbora.

Od 2014. bio je direktor JP Emisiona tehnika.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading