NEČUVENO! Obračun BOKSERA sa GOSTIMA LOKALA! Gazda sa sinovima prebio tinejžere! Batine dobio i sin predsednika opštine! (FOTO)

Autor:

Hronika

29.03.2022

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moj sin je stajao sa strane i molio jednog od napadača da mu ne tuku druga, ali je i on zadobio udarac, kaže Vladimir Babić

NEČUVENO! Obračun BOKSERA sa GOSTIMA LOKALA! Gazda sa sinovima prebio tinejžere! Batine dobio i sin predsednika opštine! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

- Moja jedva punoletna deca su mučki pretučena. Oba sina su mi u ranama, podlivima po celom telu i s izobličenim glavama, u ukupno lošem opštem stanju zbog batina koje su dobili od štetočina braće Šarančić i njihovog oca, kao i Dragana Bujaka. Svi napadači su dobro poznati čitavom gradu i policiji jer svašta rade, a svake nedelje makar po jedno dete prebiju i premlate. Slobodno se kreću i ponavljaju nasilje jer imaju zaštitu u državnim organima i niko im ništa ne može. Napali su mi mlađeg sina Vuka, a stariji Đorđe je skočio da brani brata - tvrdi Stojan Pavlović za Srpski telegraf i Republiku.

Lisice na ruke prebijenim mladićima

Ozlojeđeni otac Stojan Pavlović kazao je da sa suprugom neprestano plače od jezive večeri kada su mu sinovi prebijeni jer se oseća nemoćno budući da je javni tužilac naredio policijsko zadržavanje i za njegove sinove, kao i za četvoricu napadača, trojicu Šarančića i Bujaka.

- Šarančići s advokatom sada petljaju svašta. Išli su da vade potvrde o povređivanju, a na snimku se vidi da su moja deca napadnuta i prebijena zverski. Sramno je što ih je napao i čovek koji otac može da im bude i fingirao je s lekarima da mu je prst slomljen. Evo, supruga i ja od te proklete noći ne spavamo. Trenutno se vraćamo iz Čačka jer smo išli kod advokata koji mora da brani moju decu, a oni su žrtve. Deca su nam na mestu, jedan prima državnu stipendiju, kao najbolji učenik, a drugi je na Fakultetu bezbednosti. Javni tužilac je rekao da moraju i oni u pritvor u Užice. Molio sam da im onakvim prebijenim skinu lisice, sada ih čuvaju policajci dok ih lekari leče. Očajan sam - zaključuje Pavlović.

Očajni otac kaže da nema reči kojima bi opisao osećanja nakon krvničkog prebijanja njegovih sinova Đorđa i Vuka Pavlovića u subotu uveče, ispred jednog noćnog kluba u Prijepolju.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Dušan Babić

 

Do fizičkog obračuna došlo je zbog sukoba oko stola u klubu, pa je verbalna tuča prerasla u nasilje. Braću Pavlović su pretukli vlasnici diskoteke, bivši bokseri Nikola (28) i Stefan Šarančić (29), s ocem Veskom Šarančićem (54) i radnikom njihovog obezbeđenja Draganom Bujakom (30), bivšem kik-bokseru.

 

U tuči je učestvovalo i više mladića, koji su pokušali da odbrane Pavloviće. Među njima je bio i Dušan Babić, sin predsednika opštine Prijepolje Vladimira Babića, koji je zadobio udarac jednog od napadača kada je pokušao da spreči dalje nasilje nad njegovim drugovima.

Napadači dobro poznati policiji

Stojan kaže da je otac Dragana Bujaka dolazio kod njega dan nakon tuče da bi mu se izvinio zbog sinovljevog zlodela.

- Plašio se da li ću ga primiti. Rekao mi je da bi više voleo da vidi sina mrtvog nego da i dalje doživljava zlo od njega pošto već ima nanogicu i pozamašan dosije. O Šarančićima se zna koliko putera imaju na glavi, no retko to bilo ko sme da kaže. Njihov posao je da biju po gradu, ali i u porodici, to su poznati nasilnici, ali i štetočine - ističe otac prebijenih momaka.

- Moj sin je stajao sa strane i prišao je s ispruženim rukama i molio jednog od napadača da mu ne tuku druga, ali i on je zadobio udarac uz povik: "Ajde, beži, skloni se"."Sin mi je rekao da mu se od tog udarca pomutila svest i da se jedva zadržao na nogama, a mogu da zamislim kako je bilo momcima koje su, i oborivši ih, nastavili da šutiraju dok su ležali na zemlji. Što je najgore, napadnuta su dobra i uzorna deca - ispričao je Vladimir Babić, koji dalje apeluje da roditelji pretučenih mladića, ali i svi drugi građani Prijepolja moraju da ostanu pribrani i veruju da će pravda biti zadovoljena, a krivci kažnjeni.

 

- Svakom čoveku, a posebno roditelju, teško je da pogleda jezivi snimak te tuče i nasilja. Međutim, na nasilje se ne sme odgovarati osvetom ili novim nasiljem i svi zajedno moramo da verujemo da će vinovnici biti sankcionisani i da se ovakve slike iz našeg divnog mirnog grada više neće slati u svet. Verujemo u pravosudni sistem, tužilaštvo i da će u institucionalnim okvirima biti određena kazna napadačima. Nijedno dete više ne sme da doživi ovakvo nešto, sve i da je uputilo ma kako teške reči na nečiji račun, a ispitaće se kako je i šta bilo u ovom slučaju - istakao je Babić.

Hteli da puste nasilnike uz prekršajnu prijavu

Braću Šarančić i njihovog oca, kao i Bujaka, policajci su pustili posle saslušanja, kako nezvanično saznajemo, ali su u pritvor vraćeni nakon hitnog poziva izvesnog policijskog funkcionera iz Beograda koji je poručio i da će se ispitati ko ih je pustio, kao i da će biti sankcionisan onaj ko je pokušao da nasilnicima omogući da posle torture momaka prođu samo s prekršajnim prijavama.

Slike siledžija pogledajte u galeriji:

 

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Buraz

30.03.2022 00:00

Neka hvala Bogu,poubijacete se sami bagro seljačka,ovde nit je jednog Prijepoljca nevidim sve sjargalo sa brda....