UBIO SE POLICAJAC NA SVETOJ GORI! Nije mogao da se izbori sa SAMOĆOM!

Autor:

Hronika

22.03.2022

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Na Svetoj Gori vlada tuga zbog tragičnog završetka života policajca (40), koji je jutros pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima, izvršio samoubistvo službenim oružjem.

UBIO SE POLICAJAC NA SVETOJ GORI! Nije mogao da se izbori sa SAMOĆOM!

Foto: Ilustracija: Republika.rs,ST/Nebojša Mandić

Policajac je služio u jednoj od ispostava koje postoje u raznim delovima Svete Gore, kako se navodi u blizini Hilandara, koja je izolovana, navodi Pink.rs.

Jedan od monaha rekao je za Protothemu da su beskonačni sati samoće jedan od razloga koji su doveli do ove odluke policajca.

- Žalosno je što je bio tako mlad. Čuo sam da nije mogao da se nosi sa usamljenošću u ispostavi u kojoj je lociran kod manastira Hilandar. Istina je da je mesto izolovano - rekao je monah.

Kako je rekao monah, na Svetoj Gori postoje razne ispostave u kojima se nalaze policajci, a neke su baš izolovane i zaboravljene.

- Oni koji su u Hilandaru su sami, ne postoji kontakt sa ljudima. Znam da postoje policajci koji žele tamo da odu, i oni koji izbegavaju. Čuli smo da taj policajac od početka nije želeo da ode tamo - rekao je monah.

Prema pisanju medija, policajac se upucao službenim oružjem u policijskoj stanici Hilandar. Do incidenta je došlo jutros oko 10 sati, doktori su otišli na lice mesta, ali je bilo prekasno. Policija ispituje uzrok incidenta, a njegovo telo će biti prebačeno u Solun na obdukciju.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
ЖАРКО

22.03.2022 18:14

САМОЋА ЈЕ НАЈБОЉИ ЛИЈЕК ДА СЕ ЧОВЈЕК САБЕРЕ РАЗМИСЛИ О СВОМЕ ЖИВОТУ,ПРОБА ДА ИСПРАВИ ГРЕШКЕ КОЈЕ ЈЕ ЧИНИО,ДА СЕ ИЗМИРИ САМ СА СОБОМ,А И СА ОСТЛАЛИМА,А НЕКО НЕПОДНСОСИ САМОЋУ,ЈА МОГУ САМ ДА БУДЕМ И БАШ СЕ ЛИЈЕПО ОСЈЕЋАМ,НИКО МЕ НЕНЕРВИРА НЕПРОВОЦИРА И БАШ МИ ЈЕ ДОБРО.

meni de javlja

23.03.2022 00:16

Sreća da ima vidovnjaka monaha,pa je on rešio slučaj.Koja glupa priča.