POZNATI ULIČNI SVIRAČ UBIJEN U CENTRU NOVOG SADA: Mladić Blekija tukao do smrti, polomio mu lobanju i rebra

Autor:

Hronika

10.02.2022

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac koji je u noći između utorka i srede pretučen na smrt u Kosovskoj ulici u centru Novog Sada je poznati ulični svirač, šezdesetjednogodišnji Kristijan Kostić Bleki.

POZNATI ULIČNI SVIRAČ UBIJEN U CENTRU NOVOG SADA: Mladić Blekija tukao do smrti, polomio mu lobanju i rebra

Foto: youtube.com/BLEKI NOVI SAD

Vest o ubistvu uličnog svirača Kristijana Kostića Blekija potresla je njegove kolege i mnoge Novosađane koji su ga svakodnevno viđali kako svira gitaru u centru grada.

Za njegovo ubistvo uhapšen je dvadesetjednogodišnji Ž. R. iz Žablja koji se sumnjiči da je Kostića tukao rukama i nogama, a svirač je od zadobijenih povreda preminuo u Kliničkom centru Vojvodine.

Kristijan je imao i svoj kanal na Jutjubu, na kom je objavljena obrada pesme Vojvođanskog benda "Neko kao ti", a u komentarima ispod se ljudi koji su ga poznavali opraštaju od njega.

Podsetimo, kako je portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj naveo za 021.rs da su primili poziv oko pet časova ujutru sa informacijom da se u Kosovskoj ulici, ispred broja 7a, nalazi muškarac bez svesti. Ekipa Hitne pomoći je povređenog muškarca zbrinula na licu mesta i prevezla ga na odeljenje reanimacije u Urgentni centar. Muškarac je preminuo po prijemu u Urgentni centar.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

- U ranim jutarnjim satima, Kostić je išao ulicom, kada ga je primetio ubica, koji je pre njega, zaustavljao druge ljude tražeći im novac. Kako se vidi na kamerama, ubica je izašao iz nekog lokala i pokušavao da dođe do novca. Kada je došao do nesrećnog čoveka, počeo je "krvnički" da ga udara rukama i nogama. Polomio mu je lobanju i rebra. Čovek je preminuo u Urgentnom centru - kazao je izvor iz istrage, prenosi Mondo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Aleksa

10.02.2022 11:13

Ovom ubici, doživotna..

Odgovori 14 1
ivana i

10.02.2022 11:30

Ubici dozivotna! Poremecen, bezdusan, bez mozga, agresivan, opasnost za sve, samo devijantniji moze biti. Dozivotna!

Odgovori 18 1
Goran zečević

12.02.2022 12:45

Za ovo gnusno ubistvo sve ispod 25 god. zatvora je malo..!!