TOKOM MOLITVE ZA MATEJA, RAZBIJENO STAKLO: Policija hitno reagovala! (VIDEO)

Autor:

Hronika

09.02.2022

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je odmah izašla na mesto događaja te traga za počiniocem.

TOKOM MOLITVE ZA MATEJA, RAZBIJENO STAKLO: Policija hitno reagovala! (VIDEO)

Foto: Facebook, ST-V.Lukić

Nakon mise u crkvi sv. Ante Padovanskog u Beogradu koja je održana za pronalazak Mateja, nadbiskup Stanislav Hočevar doživeo je veliku neprijatnost.

Njemu je neko provalio u automobil. Tom prilikom je ukraden i kofer koji se nalazio na zadnjem sedištu.

- Nakon mise kofer s liturgijskim odelom i stvarima nadbiskupa Hočevara odložen je u automobil, a nadbiskup se zajedno s ostalim svešenicima i Nenadom Perišem, ocem nestalog Mateja uputio u crkvu sv. Ante Padovanskog gde su svi zajedno prisusustvovali večernjoj molitvi - dodaje se u saopštenju.

Za to vreme u dvorištu crkve sv. Ante Padovanskog za sada nepoznati počinitelj provalio je u automobil i razbio staklo, pa odneo sa sobom kofer s liturgijskim odelom i stvarima.

Policija je odmah izašla na mesto događaja te traga za počiniocem.

- Beogradska nadbiskupija poziva počinitelja da vrati otuđene stvari za koje iz Nadbiskupije veruju da nikome drugome neće biti od koristi, a eventualne pronalazače istih da se jave u Nadbiskupiju, Svetozara Markovića 20, Beograd ili u najbližu policijsku stanicu - dodaje se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Sanja

09.02.2022 14:08

sramota umesto da se svi molimo za mladi zivot i za ocajne roditelje Stidim se i citati sta je uradjeno Matej nadam se da si dobro i da ce te uskoro zagrliti tvoji najblizi

Odgovori 23 1
Djani

09.02.2022 14:17

Šta islite da li se to slučajno deslo? Naravno da nije......Propaliteti ni seštenika ni crkvu, ni Boga ne poštuju.... Šta je mafijo, smeta vam potraga.Vršite zstrašivanja i pritisak. Srbija neće odustati, jača je od kriminala....

Odgovori 22 4