ŽESTOK SKANDAL NA SCENI GRANDA: Pevačice se nasred emisije krvnički potukle ZBOG LJUBOMORE, FIZIČKI OBRAČUN KULMINIRAO! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.02.2022

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuća na sceni Granda o kojoj je brujala Srbija 2018. godine.

ŽESTOK SKANDAL NA SCENI GRANDA: Pevačice se nasred emisije krvnički potukle ZBOG LJUBOMORE, FIZIČKI OBRAČUN KULMINIRAO! (FOTO)

Foto: Republika

Tuča pevačica o kojoj je brujala Srbija! Malo je falilo da ih zauvek izbace iz Granda?!

Pevačicu Minu Kostić tokom karijere prati jedan skandal koji bi najradije izbrisala iz svoje prošlosti, a to je tuča s koleginicom Indirom Aradinović Indi, na Grandovom festivalu 2008. godine, a koji se i dan-danas prepričava.

Podsećamo, razlog za fizički obračun navodno je bilo to što se Indi tada navodno zabavljala sa Mininim bivšim suprugom Tiosavom Sretenovićem Tikom. Iako je od toga prošlo 12 godine, one i dalje nisu u dobrim odnosima.

Republika

Foto: youtube.com/kurir/printscreen

Mina Kostić

 

Mina se sada u jednom emisiji, osvrnula na ovaj događaj, te navela da se kaje zbog toga što se fizički obračunala sa svojom koleginicom Indi.

– Sramota me je. To je bila jedna velika provokacija s njene strane, ja nisam ni znala, niti me je interesovalo, niti smo se ikad družile. Verovatno ju je neko posavetovao da me tako iznervira i isproziva, i ja uopšte nisam razmišljala gde sam i pala mi je roletna – rekla je Mina u „Grand magazinu“, pa dodala:

– Sećam se da mi je Saša rekao: ‘Hoćete da se pomirite?’, ja rekoh: “Molim?’. Nije mi palo na pamet. Samo me je posle pitao da li mogu da izađem na scenu da pevam, što sam naravno i učinila – izjavila je svojevremeno pevačica.

Republika

Foto: Republika.rs

Indi Aradinović

 

Pevačica je takođe istakla da se ovakve situacije svima događaju, i više puta je navela da sada ne bi nikada tako imulsivno odreagovala.

– Bože moj, dešavaju se te stvari. I Lepoj Lukić se to dešavalo u njeno vreme. Ja se zbog toga jako kajem i jako mi je žao što sam tada tako odreagovala… Sada s ove tačke gledišta ne bih tako nikada odreagovala, baš bih iskulirala. To mi je jedina stvar u karijeri zbog koje me je sramota, ali sve je za ljude – rekla je pevačica za gore pomenuti medij.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading