PAKLENI PLAN LEPE BRENE INKASIRAĆE ENORMNU SUMU NOVCA U PORODIČNU KASU: Ovo do sada niko nije uradio, PEVAČICA SE ODLUČILA NA DRASTIČAN POTEZ!

Autor:

Zabava

08.02.2022

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Brena je odlučila da se oproba u novom biznisu, za koji smatra da će biti pun pogodak

PAKLENI PLAN LEPE BRENE INKASIRAĆE ENORMNU SUMU NOVCA U PORODIČNU KASU: Ovo do sada niko nije uradio, PEVAČICA SE ODLUČILA NA DRASTIČAN POTEZ!

Foto: Republika.rs

Nakon što su Lepa Brena i Saša Popović prodali “Grand” produkciju za 30 milona evra, pevačica je odlučila da pokrene sopstveni biznis. Zvezda nekadašnje “Jugoslavije” rešila je da uloži novac u novi biznis i to pozamašnu svotu.

Brena je želela da to bude nešto što je vezano za pripadnice nežnijeg pola, a vrlo brzo je smislila da to bude proizvodnja čarapa, prvenstveno hulahopki. Ona već mesecima obavlja brojne sastanke sa ljudima iz ove industrije, koji su vrsni poznavaoci kako materijala tako i dizajna, te će svoj brend najverovatnije predstaviti javnosti na proleće.

Republika

Foto: ST/V. Lukić

Lepa Brena i Boba Živojinović

 

- Brena je odlučila da određeni kapital uloži u proizvodnju ženskih čarapa. U razgovoru sa brojnim ljudima iz ovog biznisa shvatila je da to do sada niko nije uradio, te je ona poželela da bude prva javna ličnost koja će plasirati ženske hulahopke i druge proizvode koji se prave od ovog specifičnog materijala. Za sada je sve postavljeno i u fazi je isprobavanja proizvodnje, a ubrzo se kreće i sa izradom prvih primeraka. Njoj se ovaj biznis posebno dopao jer ima veze sa šivenjem i odabirom materijala. Njoj je to u krvi jer je njena majka volela da šije, pa joj je često za koncerte pravila kostime. Sama Brena je često učestovovala u izradi istih i sa majkom birala materijale - objašnjava izvor blizak muzičkoj zvezdi i dodaje:

- Nju ne mrzi da se bavi svim tim stvarima oko organizacije i pravljenje čitavog biznis plana jer želi da sve bude savršeno. Nema problem da po nekoliko sati sedi na sastancima i sluša od stručnih ljudi šta bi sve trebalo uraditi da bi proizvod bio lep, udoban i kvalitetan. Kako je korona smanjila broj nastupa na kojima je bila, Brena je ovom biznisu mogla da se posveti u potpunosti. Sa mnogim dobavljačima je imala onlajn sastanke, a savetovala se i sa svojim prijateljicama oko dizajna.

Prema rečima izvora, Brena se i sa suprugom Bobom savetovala oko mnogih ulaganja jer je on vrsni poznavalac biznisa.

Republika

Foto: ST/V. Lukić

Lepa Brena i Boba Živojinović

 

- Boba ima, što bi se reklo, “nos” za biznis i ulaganja ,a u Breninom predlogu je video mogućnost da proizvodnja zaživi. Sa druge strane Brena je poznata po dugim nogama, to je već godinama njen zaštitini znak pa su čarape dobar marketinški potez - kaže izvor.

Na pitanje u vezi sa novim biznisom pevačica do zatvaranje broja nije odgovorila, ali je nedavno priznala da pokreće biznis:

- Glavni pokretač za sve velike poslove u mojoj kući, ja moram da kažem, jeste Slobodan Boba Živojinović. Od momenta kada je prestao da se bavi tenisom, bio je pokretač svih velikih poslova unutar naše porodice. Tako i “Granda”, pored Saleta i mene. Boba je učestvovao u svim našim poslovnim projektima. Spremamo sada nešto novo, a ja ću da se bavim nekim sitnim lepim stvarima koje će biti posvećene ženama. Nešto što se zove „Brena beauty“ i „Brena healthy“. Sigurno se neću baviti modom, zato što modu prepuštam velikim svetskim kreatorima, a ja u tome nisam vična. Ne verujem da mogu da im pravim konkurenciju. Neće biti šminka.

Republika

Foto: Printscreen

Lepa Brena

 

Očigledno da Lepa Brena i Boba Živojinović smatraju da je jedna od najboljih investicija ulaganje u nekretnine. Zato su kupili ceo sprat u kuli koja se gradi u luksuznom naselju na Novom Beogradu. Pre nekoliko meseci najmlađi sin Viktor posetio je gradilište, gde je pokazao kako će izgledati pogled iz njihovog luksuznog stana, prenosi Alo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading