VELJKO SE SVEGA ODREKAO: Ražnatović otkrio kako ŽIVI u Titelu, pa poručio: TO NE PRILIČI OŽENJENOM ČOVEKU!

Autor:

Zabava

09.02.2022

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin Svetlane Ražnatović, Veljko Ražnatović potpuno je promenio život otkako se oženio Bogdanom Rodić i dobio sina Željka.

VELJKO SE SVEGA ODREKAO: Ražnatović otkrio kako ŽIVI u Titelu, pa poručio: TO NE PRILIČI OŽENJENOM ČOVEKU!

Foto: youtube.com/TV Prva

On se posvetio poslovnim obavezama i boksu, a svoju privatnost i život u Titelu čuva daleko od očiju javnosti. Veljko je nekada noći provodio u izlascima, a sada je istkao da je to za njega prošlost.

- Svi koji se kreću po kafanama po Beogradu znaju da već pet, šest godina unazad ne mogu nigde da me vide. To svi mogu da posvedeče- rekao je Veljko.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Veljko Ražnatović

 

Na pitanje da li izlazi barem ponekad, kada mu obaveze to dozvole, mladi sportista kaže da ne.

- Ne izlazim nikad, posebno ne u kafanu. Kod kuće mogu da okupim drage ljude kada je neki važan datum, da se proslavi, i proveseli, ali da se smucam po kafanama ne. Prvo ne priliči oženjenom čoveku sa detetom i sportisti. Imam dva treninga dnevno, dobro se hranim i odmaram. To živim i to dišem, sedim kući sa porodicom ,nema šta- objasnio je on u jutarnjem programu Prve televizije.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading