UBICA SA MILJAKOVCA SE POKAJAO: Nisam hteo da ubijem Miliju

Autor: Alo, Republika

Hronika

25.12.2017

08:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Carević (35), osumnjičen za ubistvo Milije Medića (32), koji je bio u vezi sa njegovom bivšom suprugom Marijanom (23), izjavio je posle predaje policiji da nije hteo da ga usmrti, već da je reč o nemilom događaju!

RepublikaFoto: Tanjug
Brutalno ubistvo dogodilo se u subotu, oko dva sata posle ponoći u beogradskom naselju Miljakova

- Nisam imao nameru da ubijem Miliju! Hteo sam samo da se obračunam s njim. Reč je o nemilom događaju. Nasrnuo sam na njega u afektu, ali nikada nisam kovao plan da ga usmrtim. Kajem se što sam uopšte ulazio u sukob i raspravu - izjavio je Nemanja Carević, koji se posle ubistva sam predao policiji.

Brutalno ubistvo dogodilo se u subotu, oko dva sata posle ponoći u beogradskom naselju Miljakovac. Osumnjičeni Carević provalio je u stan svoje bivše supruge Marijane T. i bejzbol palicom usmrtio njenog momka Miliju Medića. On je u subotu, oko 19.30 sati, otišao u Gradski SUP Beograd i predao se, govoreći: "Ja sam taj kojeg tražite!"

- Carević je došao i mirno sve priznao. Tvrdi da nije planirao ubistvo i da se sve dogodilo u afektu - kaže  izvor blizak istrazi.

Carević potiče iz bogate i imućne porodice, a ranije je imao problema sa narkoticima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Svi su šokirani onim što je uradio, jer je iz fine i bogate porodice. Njegov otac je bivši načelnik šestog odeljenja MUP-a Srbije i sada je u penziji, dok majka Jelena radi u Domu zdravlja u Zemunu kao laborant. Roditelji još ne mogu da veruju šta je uradio, jer tvrde da nije bio bio agresivan.

- On je lečeni narkoman. Bio je u Rusiji na lečenju i na kraju je uspeo da se izvuče iz sveta droge. Njegova bivša supruga Marijana je takođe lečeni narkoman - kaže poznanik porodice.

Marijana T. i Nemanja Carević su tri godine bili u braku i imaju jedno dete. Bivša žena ga je posle razvoda prijavljivala za navodno nasilničko ponašanje, da bi mu uskratila da viđa dete.

- Dobio je sudsku zabranu po kojoj 30 dana nije smeo da priđe bivšoj ženi i detetu. Nemanjina majka tvrdi da njen sin nikada nije naudio detetu niti bivšoj ženi i da ga je ona prijavila iz pakosti. Pretpostavlja se da je na Miliju nasrnuo iz ljubomore. Komšije svedoče da je totalno poludeo od kada je Marijana počela da živi sa drugim muškarcem. Dolazio je povremeno kod nje, ali se svaki susret završavao svađama - kažu stanari zgrade.

Marijana je ispričala inspektorima da se Nemanja, sav izobličen, iznenada pojavio na vratima njenog stana.

- Gledao je po stanu kao da nekoga traži. Milija je u tom trenutku izašao iz sobe i pitao ga: "Kako si ušao?“ Tada je nastao pakao! Udarao ga je palicom sve dok se nije srušio! - ispričala je Marijana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading