UBICA SA MILJAKOVCA PRIZNAO ZLOČIN!

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

24.12.2017

22:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Carević (36), koji je u subotu uhapšen zbog ubistva partnera svoje bivše supruge na Miljakovcu, policiji je praktično priznao brutalan zločin, a kao motiv naveo je ljubomoru.

RepublikaFoto: google.com/maps/prinscreen
Mesto zločina

Carević je, kako se sumnja, u noći između petka i subote, oko dva sata ujutru, upao u stan bivše supruge M.T., sa kojom ima maloletnu ćerkicu. Tamo je zatekao njenog novog partnera Miliju Medića (32), kojeg je nasmrt pretukao najverovatnije bejzbol palicom koju je poneo sa sobom. Nakon toga, zapretio je supruzi da ni slučajno ne obaveštava policiju o ovom zločinu, jer će ubiti i nju i ćerku. Nakon toga je pobegao sa mesta zločina.

Carevićevo skrivanje, međutim, nije trajalo dugo. Nešto više od 24 sata nakon ubistva sam se predao policiji, nakon čega je uhapšen. Na prvom saslušanju u policijskoj stanici načelno je priznao ubistvo Medića, a kao motiv za brutalni zločin naveo je ljubomoru.

- Carević je kamiondžija koji je zbog posla često odsustvovao od kuće. Iako je na početku njegova vanbračna zajednica sa M.T. izgledala stabilno, vremenom je sve više počeo da izražava ljubomoru i sumnja u navodno neverstvo svoje supruge. Ta ljubomora eskalirala je u nasilje - ženu je počeo da uznemirava, preti joj i na kraju bukvalno je proganja. Sve to bio je uzrok njihovog raskida - kaže za “Blic” izvor upoznat sa slučajem.

Do pomenutog raskida došlo je relativno nedavno, pre ne više od nekoliko meseci. Nakon toga je, međutim, za M.T. nastao pravi pakao, jer su se pretnje koje joj je tada već bivši muž upućivao pojačale. Mlada majka je zbog svega toga odlučila da se obrati policiji i bivšeg muža prijavi za nasilje u porodici. Postupajući po tim pretnjama, tužilaštvo je pokrenulo postupak u okviru kojeg je Drugi osnovni sud doneo odluku o zabrani prilaska za Carevića. Ta odluka je, kako saznajemo, bila donesena nedavno - početkom ovog meseca. Ipak, uprkos zabrani, Carević je nastavio da uznemirava bivšu ženu, što je na kraju dovelo do tragedije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading