DETALJI STRAVIČNE TRAGEDIJE NA MAGISTRALI KOD ZLATIBORA: Izašao iz kafane i ostao bez glave, nekoliko trenutaka pre toga smejao se sa društvom!

Autor:

Hronika

06.12.2021

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čovek koji je sinoć oko 17 sati poginuo na magistralnom putu Zlatibor - Nova Varoš je Mišo Kutlešić (56) iz sela Draglica. On je nastradao dok je išao kući iz kafane u kojoj je pre toga proveo nekoliko sati i konzumirao rakiju, saznaje Republika.

DETALJI STRAVIČNE TRAGEDIJE NA MAGISTRALI KOD ZLATIBORA: Izašao iz kafane i ostao bez glave, nekoliko trenutaka pre toga smejao se sa društvom!

Foto: Ilustracija: Republika.rs,ST/Nebojša Mandić

U kafani u kojoj je Kutlešić proveo zadnje sate života danas nismo zatekli nikog ko je bio sa njim, ali nam je komšija stradalog čoveka rekao da baš ništa u njegovom ponašanju nije slutilo na tako strašan kraj.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Obezglavljeno telo prepoznao je brat nastradalog čoveka, ilustracija

- Velika tragedija se desila iznenada. Ko zna koliko je puta za života Miša išao tim putem i trezan i pripit. Smejao se u kafani gore na Borovoj glavi sa tu jednim našim komšijom i pričao sa njim o običnim stvarima. Bio je već mrak kad je krenuo kući i verovatno nije video da nailazi vozilo koje ga je pokupilo. Strašno nam ga je svima žao. Nije bio jadnik oženjen i nema decu, pa neće imati ni da ga žali niko drugi osim brata koji živi u Užicu - rekao je Mileta P. za Republiku. 

Policija od nesreće ispituje pod kojim okolnostima je nastradao nesrećni čovek, ali se sumnja da ga je udario kamion dok je pretrčavao ulicu, i da je nakon toga više vozila prešlo preko tela koje je ležalo na putu. Unakaženo telo Kutlešića primetio je neko od vozača i pozvao policiju, a meštani su posumnjali o kome je reč i pozvali su njegovog brata da ga indentifikuje.

- Obezglavljeno telo prepoznao je brat nastradalog čoveka. Pretpostavlja se da ga je usput zakačila prikolica kamiona koja ga je bacila pored puta - preneo je PP media lokalni portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading