BIZARNE IZJAVE LJUBAVNICE ZORANA MARJANOVIĆA: Biće moj zauvek!

Autor: Republika

Hronika

17.12.2017

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavile su se priče kako joj je pukao film od porodice Marjanović i da je odlučila da napusti Zorana, a nekoliko dana kasnije Zorica Mitrović je otkrila da li će to zaista učiniti.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/facebook.com
Ne planira da napusti Zorana Marjanvića

Zorica Zoka Mitrović, ljubavnica Zorana Marjanovića, poručila je da će mu do kraja života biti odana i da će "biti njen, čak i ako jednog dana bude tuđi"!

Ona je time demantovala glasine na društvenim mrežama da joj je pukao film od porodice Marjanović i da je odlučila da napusti Zorana.

- Ja svoje prijatelje ne ostavljam nikada, po cenu svega! On će uvek biti moj, čak i ako bude tuđi. O Marjanovićima ružnu reč imaju samo oni koji ih nikada ni u putu nisu sreli. Mi koji ih poznajemo samo možemo reći: Čast mi je što su oni baš moji prijatelji - rekla je Zoka za "Informer".

Na pitanje da li je posetila Zorana u Okružnom zatvoru, ona je kazala da joj to zakon ne dozvoljava.

- Kod Zokija, nažalost, nisam bila, jer u posete mogu ići samo članovi porodice. Porodica Marjanović i ja se viđamo kada god nam obaveze dozvole. Osim toga, mi smo svakodnevno u kontaktu. Pozdrav za sve u Okružnom zatvoru!

Zorica je, inače, i dalje veoma aktivna na Fejsbuku, gde vodi grupu za podršku Zoranu Marjanoviću i njegovoj porodici. Na ovoj društvenoj mreži ona vodi pravi verbalni rat sa članovima suprotstavljenih grupa, formiranih u sećanje na ubijenu Jelenu, pa se tamo često razmenjuju i žestoke uvrede i pretnje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading