NOVI SVEDOK UBISTVA: Jelena ubijena u kombiju, viđenom u dvorištu Marjanovića?!

Autor: alo.rs

Hronika

16.12.2017

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policiji se javio svedok koji je ispričao da je "svojim očima video kombi na borčanskom nasipu, gde je 3. aprila 2016. nađeno Jelenino telo, a da je isti kombi video dan ranije u dvorištu porodične kuće Marjanovića".

Foto: facebook.com/Jeca Krsmanovic In memoriam
Jelena Marjanović

Policija u okviru istrage ubistva pevačice "Granda" Jelene Marjanović (33) proverava još jednu tvrdnju o mogućem mestu njenog ubistva, a kako Alo! nezvanično saznaje, postoji mogućnost da je Jelena ubijena u kombiju!

Policiji se pre izvesnog vremena javio svedok, koji je ispričao da je "svojim očima video kombi na borčanskom nasipu, gde je 3. aprila 2016. nađeno Jelenino telo, a da je isti kombi video dan ranije u dvorištu porodične kuće Marjanovića".

- Inspektori su s velikom ozbiljnošću pristupili proveri ovih informacija. Svedok je rekao da je video kombi svetle boje između kanala i glavnog puta u naselju Crvenka. Bio je izričit da je kombi video u noći između 1. i 2. aprila 2016. na putu koji vodi od kanala u kojem je nađeno Jelenino telo do glavne saobraćajnice u naselju Crvenka. Prema njegovim rečima, isti kombi viđen je i 1. aprila 2016. u dvorištu Marjanovića - kaže naš sagovornik i dodaje da je policija najpre sumnjala da je ovaj kombi bio "čistač".

- Policija je prvobitno sumnjala da je upravo ovim kombijem Jelenino telo dovezeno na nasip i bačeno u kanal pun vode, te je zbog toga to vozilo bilo jedan od dokaza da je ubica prikrivao tragove zločina. Međutim, daljom istragom došlo se do novih saznanja koja bi mogla konačno da reše jednu od najvećih misterija ovog zločina, a to je mesto Jeleninog ubistva - objašnjava sagovornik.

Kombi pogodan za ubistvo

Prema njegovim rečima, istražitelji ne isključuju ni mogućnost da je pevačica usmrćena upravo u tom kombiju, a ne u kući ili na samom nasipu gde je telo nađeno.

- Postoje izvesne indicije koje ukazuju na to da je ubica zadao Jeleni smrtonosne udarce upravo u kombiju. To je vrlo moguće, jer je kombi vozilo koje svojim gabaritom dozvoljava da se u njemu izvrši ubistvo. Zadnji, tovarni deo ovog vozila nema prozore, što je vrlo pogodno, jer niko spolja ne može da vidi šta se unutra dešava - ispričao je izvor upućen u slučaj.

Kako kaže sagovonrik, još jedan trag vodi istražitelje do sumnje da je Jelena ubijena u vozilu.

- U kući porodice Marjnović nisu nađeni tragovi zločina, a na mestu gde je pronađen Jelenin leš takođe nije bilo tragova krvi, što bi moglo ukazati na to da je ona ubijena na nekom sasvim trećem mestu. Sudeći po priči svedoka, koji tvrdi da je svojim očima video taj kombi u kritično vreme, policija ne isključuje ni opciju da je upravo ovo prevozno sredstvo mesto na kojem se dogodilo svirepo ubistvo - kaže sagovornik.

Podsetimo, iako u naredbi za sprovođenje istrage protiv Zorana Marjanovića (39), supruga ubijene pevačice, koji je osumnjičen za ovaj zločin, stoji da je nesrećna žena ubijena u kanalu na nasipu Crvenka u Borči, postoje i brojni dokazi, sumnje i indicije koji ukazuju na to da se ubistvo dogodilo na nekom drugom mestu, a da je telo tu naknadno doneto i bačeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading