ZORANOVA SNAJA KRIJE ISTINU O JELENI

Autor:

Hronika

13.12.2017

06:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Marjanović, supruga Miloša Marjanovića i jetrva ubijene pevačice "Granda" Jelene Marjanović (33), jedina je od svih ukućana iz Borče koja nije saslušana u istrazi koja se vodi protiv Zorana Marjanovića (39), osumnjičenog za zločin!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Jetrva ubijene pevačice jedina je iz kuće Marjanovića koja nije saslušana u tužilaštvu, u istrazi koja se vodi protiv Zorana

Završena saslušanja

Kako Srpski telegraf saznaje, Milica nije bila na spisku svedoka koje je predložilo tužilaštvo iako je upravo ona od svih članova porodice Marjanović išla da prepozna ubijenu jetrvu. Zasad nije poznato da li će eventualno advokati odbrane predložiti njeno saslušanje.

Jelenina jetrva živela je u kući sa pevačicom i njenom porodicom, pa se pretpostavlja da zna dosta detalja o njenom životu i braku sa Zoranom.

Marjanovići su iskoristili pravo da ne svedoče, a kako Milica nije u krvnom srodstvu sa Zoranom, morala bi da kaže sve što zna

- Milica je duže vreme bila u vezi s Milošem, pa je često boravila u njegovoj kući. Pre zločina počela je i da živi u kući Marjanovića. Zbog svega toga, pretpostavlja se da ona zna pravu istinu o Jeleninom životu, kao i o njenom odnosu sa svekrvom Zoricom, svekrom Vladimirom, a posebno sa suprugom Zoranom. Postoji mogućnost da bi njeno saslušanje moglo da rasvetli ceo slučaj - kaže naš sagovornik iz istrage.

3 meseca Zoran Marjanović u pritvoru

Kako dodaje, Zoranovi roditelji, brat i sin iz prvog braka Uroš iskoristili su zakonsko pravo da ne svedoče, a kako Milica nije u najbližem srodstvu sa osumnjičenim, morala bi da kaže sve što zna.

- Nikom nije jasno zbog čega ona nije dobila poziv za saslušanje. Međutim, to ne znači da se to tokom dalje istrage neće promeniti - priča izvor Srpskog telegrafa.

Kako saznajemo, kad je reč o dosadašnjoj istrazi, sa saslušanjima svedoka je završeno, a trenutno se čekaju rezultati veštačenja.

Nalazi veštačenja

- Među njima je i veštačenje mobilnih telefona članova porodice Marjanović da bi se utvrdilo gde je svako od njih bio u trenutku Jeleninog nestanka. Zoran Marjanović je podvrgnut neuropsihijatrijskom veštačenju, nakon čega će biti poznato da li je bio uračunljiv ili ne. Tek nakon svih neophodnih veštačenja, tužilaštvo bi na osnovu prikupljenih dokaza trebalo da donese odluku da li će protiv osumnjičenog podići optužnicu, a rok za to im je mart 2018, kad ističe šest meseci od hapšenja - kaže naš sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading